Šoreiz jūsu uzmanībai restorāna "Benjamiņš" šefpavāres Valdas Mednes recepte.
Sastāvdaļas un pagatavošana (4 porcijām):
250g. Skamorzas sieru apgrillē no abām pusēm.
Marmelāde: vāra 30 min rīvētus 200g burkānus, 200 ml smiltsērkšķu sulu, 150g pūdercukuru, 1/2 citrona sulu un atdzesē.
Želeja: aplej 10g želatīna, aplej ar aukstu ūdeni, briedina 10 min. Katliņā uzkarsē 250g viršu medu un 100 ml ūdeni, tam pievieno želatīnu, tad atdzesē.
Cepumi: 200g ātri vāramās auzu pārslas, 1 ola, 100g kviešu milti, 150g sviesta, 80g brūklenes, jūras sāls un cukurs. Cep uzkarsētā 170 C temperatūrā cepeškrāsnī 15-20 min. 250g.
Skamorzas sieru apgrillē no abām pusēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit