IMG_6688
Turpinām iepazīstināt portāla "Delfi" lasītājus ar gardajām ēdienu receptēm, kas tapa pirmajam Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saietam. Receptes izdomāja un ēdienus gatavoja 12 Rīgas restorānu pavāri. Visās 12 receptēs izmantots Latvijā vākts viršu, griķu vai meža aveņu medus. Katra restorāna saietam radītais ēdiens turpmāk būs pieejams restorāna ēdienkartē.

Šoreiz jūsu uzmanībai restorāna "Benjamiņš" šefpavāres Valdas Mednes recepte.

Grilēts Skamorzas siers ar burkānu – smiltsērkšķu marmelādi, viršu medus želeju un sāļajiem auzu pārslu – brūkleņu cepumiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!