rukolas salāti
Foto: Publicitātes foto
Ak, medus, kas pat nelielos daudzumos spēj nopietni mainīt ēdiena garšu! Turpinām iepazīstināt portāla "Delfi" lasītājus ar gardajām ēdienu receptēm, kas tapa pirmajam Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saietam.

Receptes izdomāja un ēdienus gatavoja 12 Rīgas restorānu pavāri. Visās 12 receptēs izmantots Latvijā vākts viršu, griķu vai meža aveņu medus. Katra restorāna saietam radītais ēdiens turpmāk būs pieejams restorāna ēdienkartē.

Šoreiz jūsu uzmanībai restorāna "Ambiente" šefpavāra Māra Pastara radītā recepte:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!