IMG_6731
Šobrīd pārdošanā pieejams visdažādākais medus. Spēj tik izvēlēties! Medus var piedot neatkārtojamu garšu gan gaļas, gan zivju ēdieniem, dažādiem salātiem un, protams, saldajiem ēdieniem. Šoruden 12 Rīgas restorānu ēdienkartēs parādīsies jauni ēdieni, kas tapa pirmajam Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saietam. Portāls "Delfi" turpina iepazīstināt lasītājus ar 12 receptēm, kurās izmantots Latvijā vākts viršu, griķu vai meža aveņu medus.

Šoreiz restorāna "Esplanāde" šefpavārs: Ģirta Lejiņa piedāvātā recepte:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!