Šo auksto gaļu paziņa Valija gatavo jau kopš senseniem laikiem. Agrāk sāka gatavot, jo bija pašiem savas cūkas. Tagad vairs nav, bet gaļu tik un tā cenšas pirkt no apkārtējiem paziņām, jo tikai tad sanāk visgaršīgāk.

Sastāvdaļas:

  • 1 kg liesas cūkgaļas
  • 1/2 cūkas galva (var tikai šņukuri un ausis)
  • 1 cūkas stilbs
  • 1 cūkas mēle
  • 1 burkāns, nomizots
  • 1 liels sīpols, nomizots
  • 4 ķiploka daivas, nomizotas
  • 10 melno piparu
  • 10 smaržīgo piparu
  • jūras sāls pēc garšas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!