Foto: Shutterstock

Sociālos medijus pāršalkusi diskusiju vētra par to, vai no Ķīnas augstākā ūdenskrituma nāk ūdens caurule, kuru video fiksējis kāds tūrists.

Kāds ceļotājs ievietoja video, kurā redzams, ka ūdens no Juntai (angliski – Yuntai) kalna ūdenskrituma, kas tiek dēvēts par Ķīnas augstāko nepārtraukto ūdenskritumu, nāk no caurules, kas iebūvēta augstu klintī.

Video izraisījis plašu sabiedrības rezonansi, kā arī piesaistījis starptautisko mediju uzmanību. Britu raidsabiedrība "BBC" vēsta, ka situāciju komentējis arī Juntai tūrisma parks, skaidrojot, ka šī caurule ir ievietota kā "neliels uzlabojums", lai tūristi, apmeklēdami parku sausākā sezonā, nejustos apdalīti.

Sabiedrībā radušais sašutums licis vietējām pašvaldībām izmeklēt notikušo, kā arī ir lūgts "mācīties no šī incidenta un skaidrot tūristiem parkā veiktos uzlabojumus".

@weatherchannel Tourists discovered a secret that set off a huge debate and forced officials to make a big admission. #TheWeatherChannel #fyp #waterfall #secret #mystery #China ♬ original sound - The Weather Channel

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!