Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Vienā no Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) noslogotākajām lidostām arestēta sieviete ir apsūdzēta narkotiku pārvadāšanā pēc tam, kad ar rentgena attēlu palīdzību viņas ķermenī konstatēja desmitiem granulu, kas, pēc policijas domām, ir kokaīns, raksta "Sky News".

Vārdā nenosauktā 30 gadus vecā namībiete tika apturēta un arestēta Johannesburgas "OR Tambo" starptautiskajā lidostā pēc tam, kad policija saņēma paziņojumu, ka viņa, iespējams, mēģina ievest narkotikas lidojumā no Sanpaulu.

Viņa ir desmitā iespējamā narkotiku kontrabandiste, kas aizturēta tajā pašā lidostā pēdējo divu mēnešu laikā, paziņoja policija, piebilstot, ka pagājušajā nedēļā tika arestēts kāds Nigērijas pilsonis, kuram izvirzītas līdzīgas apsūdzības. Pēc aizturēšanas sieviete tika nogādāta vietējā slimnīcā, kur, veicot rentgenu, viņas vēderā atklājās priekšmeti, kas šķietami bija norīti.

Policijas apsardzībā viņa "izlaida" 68 "lodes" ar to, kas šķietami ir kokaīns, kuru kopējais svars bija aptuveni 850 grami, paziņoja DĀR policija.

Sievietei 25. septembrī jāstājas tiesas priekšā saistībā ar apsūdzībām narkotiku tirgošanā un narkotiku glabāšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!