Foto: Shutterstock

Tuvojoties vasaras saulgriežiem, Ķīnas pilsētas Juiliņas iedzīvotāj steidz kaut, dalīt, tirgot un pagatavot suņus, kas ir sena reģiona tradīcija, vēsta laikraksts "The Washington Times".

Uz tirgus galdiem tiek dalīti, dīrāti un tirgoti suņu kautķermeņi, apraksta laikraksts. Cilvēki pulcējas pie klātiem galdiem, kuros godā celta suņa gaļa un dārzeņi, turpina medijs.

Vietējie iedzīvotāji tic, ka suņa gaļas ēšana vasaras saulgriežos palīdzēt tiem saglabāt veselību garajos ziemas mēnešos. Pēdējos gados pret šo gadsimtiem seno tradīciju gan arvien aktīvāk iestājas dzīvnieku tiesību aktīvisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!