Otrdien Viļņā sašutuši autovadītāji nobloķējuši ceļu BMW markas spēkrata vadītājam no Baltkrievijas, kurš ar agresīvu braukšanas manieri apdraudējis citus satiksmes dalībniekus, vēsta portāls "Delfi.lt".

Kāds vīrietis automašīnā "Rover" novērojis, kā viņam lielā ātrumā garām patraucas BMW ar Baltkrievijas reģistrācijas numura zīmi. BMW, apbraucot citus satiksmes dalībniekus, nedaudz nobrauca no ceļa braucamās daļas un teju saslīdēja, liecina videoreģistratora ieraksts.

"Rover" vadītājs nolēma dzīties pakaļ pārgalvīgajam baltkrievam. To pašu darījis arī kāds sašutis VW "Sharan" vadītājs.

Agresīvo braucēju izdevās panākt pie regulējamas gājēju pārejas. "Rover" vadītājs nobloķēja BMW no priekšas, bet "Sharan" no aizmugures, raksta "Delfi.lt".

BMW vadītājs nav vis nožēlojis savu rīcību, bet gan sācis draudēt ar izrēķināšanos un fotografēt lietuviešu automašīnu numurus. Viņš apgalvojis, ka Baltkrievijā šāds braukšanas stils ir norma un ka bez Baltkrievijas "jūs lietuvieši būtu sū*i".

"Rover" vadītājs izsaucis policiju, kura vienlaicīgi saņēmusi vēl vairāku aculiecinieku zvanus un ātri ieradusies notikuma vietā.

"Rover" videoreģistratora ieraksts nodots policijai. Baltkrievam tagad varētu draudēt sods par agresīvu braukšanu, raksta lietuviešu "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!