Foto: Reuters/Scanpix
Kāds Šveices miljonāra dēls, kurš mēnesī saņem vairāku tūkstošu eiro lielu kabatas naudu, "nokautrējies" prasīt savam papucītim naudu jauna, grezna auto iegādei, tāpēc nodedzinājis "Ferrari", cerot no apdrošinātājiem izkrāpt naudu, vēsta "Daily Mail".

20 gadus vecais jaunietis mahinācijā iesaistījis vēl trīs cilvēkus, pa visiem kopā izplānojot, kā nodedzināt 240 000 Šveices franku vērto "Ferrari 458 Italia", lai pēc tam par apdrošinātāja naudu iegādātos jaunu luksus auto. Tomēr apdrošinātāji sajutuši ko nelāgu, ieguvuši notikuma vietas video novērošanas kameru ierakstus, tad arī pārbaudīti telefonu zvani, bet vēlāk notikušajā iesaistījusies arī policija.

Tā kā miljonāra dēls dzīvo Vācijā, Augsburgā, tad tieši Vācijas tiesa lēmusi par sodiem. Miljonāra dēls saņēmis 22 mēnešu nosacītu cietumsodu, kā arī 30 000 eiro lielu soda naudu, bet viņa kompanjoniem piespriesti 14 līdz 16 mēnešu ilgs nosacītais cietumsods.

Ideja esot nākusi no kāda vietējā auto tirgoņa, pie kura 20 gadus vecais vīrietis iegriezies, lai iegādātos jaunu auto. Tā kā "vecais" "Ferrari" novērtēts "tikai" 190 000 Šveices franku vērtība, tad auto tirgonis ieteicis krāpniecības variantu.   

Par asistēšanu krāpniecībā katrs saņēmis 15 000 Šveices frankus, bet miljonāra dēls katru mēnesi saņemot no sava bagātā tēva vairākus tūkstošus kabatas naudā. Tāpat šim miljonāra dēlam esot jau 15 luksus auto, arī "Lamborghini", bet viņa īpašumu vērtība esot 27 miljoni Šveices franki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!