Foto: AFP/Scanpix/LETA

Bojāgājušo skaits okupantu sarīkotajā uzbrukumā restorānam Kramatorskā tagad ir pieaudzis līdz desmit, paziņojusi Ukrainas ārkārtas situāciju dienesta (DSNS) pārstāve, uz kuru atsaucas britu raidsabiedrība BBC.

DSNS pārstāve Veronika Bakhala Ukrainas televīzijai sacīja, ka vēl trīs cilvēki varētu atrasties zem drupām. Viņa piebilda, ka izdzīvojušo meklēšanas un glābšanas operācija turpinās.

Varas iestādes Kramatorskā nosaukušas divus no pagājušās nakts uzbrukuma upuriem kā 14 gadus vecās dvīnes Jūliju un Annu Aksenčenko.

Savukārt sociālajos medijos izplatīta fotogrāfija ar mazuli, kurš Krievijas sarīkotā uzbrukuma dēļ guvis smagus ievainojumus. Ar šo fotoattēlu "Twitter" dalījies Ukrainas diplomāts Oleksandrs Šerba.

Jau ziņots, ka agresors Krievija otrdienas pēcpusdienā ar raķetēm veicis kārtējo asiņaino teroraktu, apšaudot Ukrainas austrumu pilsētas Kramatorskas iecienītu restorānu un iepirkšanās centru. Medijs "Sky News" informē, ka līdzās desmit nogalinātajiem cilvēkiem šajā uzbrukumā ievainots ticis vismaz 61 cilvēks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!