Foto: AFP/Scanpix/LETA
Ceturtdien, 29. jūnijā, Bangkokas lidostā sievietei amputēja kāju pēc tam, kad tā iesprūda kustīgajā celiņā, atsaucoties uz amatpersonu paziņojumu, vēsta medijs "The Guardian".

57 gadus vecās pasažieres kāja Bangkokas lidostā "Don Mueang" ieķērusies celiņā. Gūtās traumas dēļ mediķiem nācies amputēt kreiso kāju, komentēja lidostas pārstāvji.

"Lidostas vārdā vēlos izteikt visdziļāko līdzjūtību saistībā ar negadījumu. Mēs pārliecināsimies, lai šāds negadījums vairs neatkārtotos," preses konferencē uzsvēra lidostas direktors Karuns Tanakuljerapats. Vīrietis arī solīja, ka lidosta pilnībā apmaksās sievietes medicīniskos izdevumus, kā arī direktors ir atvērts sarunām par citām kompensācijām.

Slimnīcas mediķi informējuši, ka kāju nav iespējams piešūt atpakaļ. Sieviete lūgusi sevi pārvest uz citu slimnīcu cerībā, ka citi mediķi kāju spēs glābt.

Sociālajos tīklos publicētajos attēlos redzams, ka sievietes kāja ir iesprostota celiņa galā. Arī sievietes koferis bija bojāts – tam trūka divu riteņu, kurus pēc tam atrada zem celiņa. Lidostas direktors preses konferencē norādīja uz vairākām neskaidrībām, ko plāno izmeklēt attiecīgie dienesti, piemēram, kā kofera riteņi nonāca zem celiņa. Celiņš lidostā šobrīd ir slēgts un inženieru komanda to pārbauda, lai noteiktu negadījuma cēloni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!