Ģimenes uzņēmums "Sudrablīnis" jau 17 gadus ražo ikrus, kas tiek likti galdā ne vien Latvijā, bet arī citviet pasaulē. Uzņēmuma klāstā ir vairāku šķirņu lašu, foreļu un melnie jeb stores ikri. Pirms pāris gadiem, ieguldot vairāk nekā miljonu eiro, uzņēmums ievērojami paplašinājies, tagad klientiem piedāvājot arī auksti kūpinātu lasi, stāsta "Sudrablīnis" izpilddirektors Aivars Līnis.

Rakstu sērijā "Latvija var!" portāls "Delfi" stāsta par uzņēmīgiem cilvēkiem Latvijas biznesā, kuru idejas pārtop inovatīvos produktos, iekaro eksporta tirgus vai pašmāju klientu sirdis. Projekts top sadarbībā ar DNB.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!