Foto: Publicitātes foto

Šodien, 6. jūlijā, Cēsīs turpinās desmitais sarunu festivāls "Lampa", aicinot pievienoties sarunām un pasākumiem, kas veltīti dažādām sabiedrībā aktuālām tēmām. Arī šogad "Lampa" piedāvā plašu, daudzveidīgu programmu visiem vecumiem un interesēm, arī pašiem mazākajiem.

Festivāla izskaņā plkst. 21.15 – arī šoreiz daudzu iecienītais "Politiķu cepiens". Jau devīto reizi sarunu festivāla LAMPA noslēgumā uz skatuves kāps četri drosmīgi politiķi, lai, Jāņa Skuteļa iedrošināti, ļautos komiķu asprātīgajai un nesaudzīgajai, taču pozitīva humora pilnajai "cepināšanai". Kā ierasts, politiķiem būs iespēja arī atspēlēties, sakot atbildes vai aizstāvības runu.

"Cepienu" šogad būs iespējams vērot tiešsaistē sarunu festivāla "Lampa" mājaslapā, LMT Viedtelevīzijā, TV24 ēterā un portālā "Delfi". Rūdītajiem cepinātājiem – komiķiem Jānim Kronim, Rūdolfam Kugrēnam un Edgaram Bāliņam – šoreiz pievienosies improvizācijas teātris "Divas" – Anete Bendika un Elīna Geida.

Šogad uz "Cepiena" skatuves kāps 14. Saeimas deputāte Linda Liepiņa ("Latvija pirmajā vietā"), 14. Saeimas deputāts un Iekšlietu ministrijas parlamentārais sekretārs Igors Rajevs, veselības ministrs Hosams Abu Meri ("Vienotība"), kā arī politiķe Elīna Pinto ("Progresīvie"). Pēc "Cepiena" notiks grupas "Oranžās Brīvdienas" koncerts.

Mazākajiem apmeklētājiem festivāla rīkotāji ir sarūpējuši aizraujošu un izzinošu "miniLAMPAs" programmu, kurā caur dažādām meistarklasēm un teātra izrādēm varēs līdzdarboties, sarunāties un atklāt vēl neatklāto. "MiniLAMPA" darbosies līdz plkst. 20.00. Tā kā "miniLAMPAs" teritorijā bērnus līdz 7 gadu vecumam nedrīkst atstāt bez uzraudzības, šī programma veidota tā, lai aizraujoši būtu gan mazam, gan lielam.

Līdz ar ierastajiem vilciena reisiem maršrutā Rīga–Cēsis–Rīga AS "Pasažieru vilciens" nodrošinās papildreisu no Cēsīm uz Rīgu plkst. 23.55.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!