Rasola recepte
200 g vārītu kartupeļu, 150 g vārītu biešu, 100 g marinētu gurķu, 50 g ābolu, 200 g liellopu vai liesas cūkas gaļas, 1 siļķe, 3 cieti vārītas olas, 2 glāzes krējuma, mārrutki, sāls, cukurs, etiķis, zaļumi. Vārītu gaļu, kartupeļus, bietes, nomizotus gurķus, ābolus, olas un siļķi sagriež kubiņos. Krējumam pievieno sāli, cukuru, mārrutkus un etiķi. Mērcē sagrieztos produktus liek šādā secībā: āboli, gurķi, gaļa, siļķe, bietes, kartupeļi, olas. Rasolu ar divām dakšiņām izcilā un kārto traukā. Rotā ar gurķiem, olu un zaļumiem. Ja vēlas, rasolam var pielikt sasmalcinātu sīpolu (50 g).
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit