*Reklāmraksti 2017 - 8869
Foto: Publicitātes foto
Viena no izcilākajām 20. gs. kulinārijas ekspertēm, vairāku pavārgrāmatu autore Antoņina Masiļūne pievienojusies Latvijā lielākā gaļas produktu ražotāja "Forevers" unikālā stāsta "10 desmitgades, 10 garšīgi"* veidošanā, atklājot Latvijas virtuves tradīcijas 100 gados. Daudzu mīlētā A. Masiļūnes kundze dalās ar padomiem, kas viņai palīdzējuši izkopt savu pavārmākslu un savulaik par spīti atsevišķu produktu deficītam radīt oriģinālas receptes.

A. Masiļūne ir pārliecināta, ka Latvijas nacionālā virtuve sakņojas lauku ēdienu tradīcijās, jo katrā saimniecībā latvietim bija pieejami pašu spēkiem ražoti produkti, lai pagatavotu maltīti visai saimei.

1. Pagatavojot zupu, sakņaugi ir tikai jāuzkarsē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!