Latvijas bokseris Ralfs Vilcāns cīņā par Latvijas čempiona titulu otrajā vidējā svara kategorijā (līdz 76,2 kg) tiksies ar Kristapu Bulmeistaru. Abi latvieši savās iepriekšējās cīņās piedzīvoja zaudējumus, tāpēc Vilcāns nešaubās, ka abi bokseri "Arēnas Rīga" ringā izies ar lielu motivāciju, un tas cīņu padarīs ļoti ugunīgu.

Vilcāna un Bulmeistara duelis par Latvijas čempiona titulu būs galvenā cīņa 7. oktobrī gaidāmajā "TonyBet Fight Night", kas norisināsies "Arēnā Rīga". Gan Vilcāns, gan Bulmeistars aizvadītajā vasarā piedzīvoja savas karjeras pirmos zaudējumus. Vilcāns Dānijā cīņā par Eiropas čempiona titulu Pasaules boksa organizācijas (WBO) versijā pēc punktiem piekāpās dānim Jakobam Bankam. Savukārt Bulmeistars arī pēc punktiem Polijā zaudēja Karolam Velteram. Tagad Vilcāns savā karjerā 16 cīņās izcīnījis 15 uzvaras, bet Bulmeistars 12 cīņās ticis pie 11 panākumiem.

"Es negribu izklausīties iedomīgs, bet es un Kristaps esam pietiekami atpazīstami. Šajā cīņā tiksies divi spēcīgi un spējīgi Latvijas bokseri, kuri apliecinās, ka Latvijā līmenis ir pietiekami labs. Turklāt mums abiem ir lielāka motivācija, jo abi iepriekšējās cīņās zaudējām," sarunā ar portālu "Delfi" stāstīja Vilcāns.

Cīņas sākumu Vilcāns prognozē ļoti piesardzīgu un taktisku, tomēr turpinājums varētu būt ļoti aizraujošs. Iepriekšējos gados kopā aizvadītajos sparinga treniņos abi bieži apmainījās ar precīziem sitieniem. "Zinot mūs abus, būs dzirksteles, bet beigās – uguns."

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !