Fоtо: AFP/Scanpix/LETA

Augstākā līmeņa klubu futbola sezonas ievadā viens no spožākajiem spēlētājiem bijis 20 gadus vecais pussargs Džūds Belingems, kurš demonstrē teicamu sniegumu Spānijas granda Madrides "Real" sastāvā, tostarp izceļoties ar vārtu guvumu, kas varētu būt kandidāts uz Puškāša balvu kā viens no sezonas skaistākajiem.

Belingema pāreja no Dortmundes "Borussia" uz "Real" aizvadītajā starpsezonā bija viena no dārgākajām. Madrides klubs par talantīgo spēlētāju samaksāja 103 miljonus eiro, tomēr pirmās indikācijas liecina, ka šis darījums būs ļoti veiksmīgs gan īstermiņā, gan ilgtermiņā.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra otrās kārtas spēlē Belingems saņēma bumbu vairāk nekā 30 metru attālumā no vārtiem, apsteidza vairākus "Napoli" spēlētājus un no soda laukuma raidīja bumbu vārtos, sekmējot savas komandas panākumu ar rezultātu 3:2.

"Mani pārsteidz, ka viņš ir tikai 20 gadus vecs," pēc uzvaras pār "Napoli" teica Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti. "Viņš izskatās pēc 30 gadus veca. Tas pārsteidz daudzus. Viņš vienmēr ir koncentrējies uz spēli, viņš zina, kas jādara. Šādas īpašības ir reti sastopamas 20 gadus veciem spēlētājiem. Viņam ir arī fiziskās īpašības, spēks un prasmes. Mēs visi esam mazliet pārsteigti."


Spilgtus epitetus Belingemam velta arī Spānijas mediji.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !