Lielākais bioloģiskās augļu un dārzeņu pārstrādes produktu ražotājs Latvijā, uzņēmums Lat Eko Food ir dzimis patiesās rūpēs par bērna veselību un ģimenes labsajūtu. Šobrīd lepojoties ar sasniegto, uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Egija Martinsone var atklāt savu veiksmes formulu – tie ir bioloģiski audzēti vietējie produkti, inovatīvas tehnoloģijas un videi draudzīgs, ilgspējīgs bizness. Pievienotā vērtība un slepenā sastāvdaļa– šķipsniņa mīlestības.
Kad Egijai Martinsonei piedzima dēls Rūdolfs, kurš tagad jau mācās 4. klasē, jaunajai māmiņai nācās krietni nopūlēties, lai mazuli pabarotu, jo viņš atteicās ēst tobrīd pieejamo bērnu pārtiku. Tā Egija sākumā savā virtuvē pagatavoja ēdienu no bioloģiski audzētiem produktiem, līdz izlēma, ka arī citi bērni Latvijā ir pelnījuši šādu veselīgu ēdienu. 2010. gadā tika nodibināts uzņēmums Lat Eko Food, kas patlaban Ādažu novadā ir izveidojis rūpnīcu, kuras produkcijas tirgus aptver vai visus kontinentus. Droši var teikt, ka tas ir nākotnes bizness, jo Lat Eko Food filosofijas pamatā ir rūpes ne tikai par cilvēka, bet arī vides veselību.
No kādām ilūzijām biznesā ir bijis jāatvadās, un vai ir gūtas pozitīvas atziņas?