"Delfi" kino nedēļa! 50% atlaide jebkurai "Forum Cinemas" filmai visas nedēļas garumā!
Latvijā vadošais ziņu medijs "Delfi" un populārākais kinoteātris "Forum Cinemas" pirms gada uzsāka savu sadarbību, atklājot "Delfi LUX" komforta auditoriju un "Delfi trešdienas". Svinot šī notikuma pirmo gadadienu, veselas nedēļas ietvaros – no 27.09. līdz 03.10.2024. – visi "Delfi Plus" abonenti varēs apmeklēt jebkuru "Forum Cinemas" filmu ar 50% atlaidi!
Visiem "Delfi Plus" abonentiem jau gadu ik trešdienu ir iespēja apmeklēt kinoteātra repertuārā esošas filmas seansu ar 50% atlaidi no pilnas biļetes cenas. Šo piedāvājumu jau ir izmantojuši vairāk nekā 3000 cilvēku. Svinot pirmo sadarbības gadu, vēlamies iepriecināt savus abonentus, piedāvājot apmeklēt kino par puscenu nedēļas ietvaros – no 27. septembra līdz 3. oktobrim. Ieskaties un uzzini, kādas filmas varēsi noskatīties "Kino nedēļas" ietvaros.
Biļetes iespējams iegādāties tiešsaistē vai "Forum Cinemas" mobilajā aplikācijā, ievadot atlaižu kodu, kuru "Delfi Plus" abonenti atradīs sava "Delfi" konta sadaļā "Abonēšana". Iegādāties biļetes ar 50% atlaidi var uz jebkuru filmas seansu jebkurā laikā, izņemot filmu pirmizrādes, teātra izrādes un "Kino + mūzika" pasākumus. Atlaide abonentiem, vienā pirkumā pērkot līdz 4 biļetēm, ir pieejama uz seansiem visās auditorijās, tostarp "Premium" klases kinozālēs "Delfi LUX", LUX un PEPSI, taču nesummējas ar citiem īpašajiem piedāvājumiem.
"Delfi Plus" abonements nodrošina pieeju visam "Delfi" saturam par plašu tēmu loku – politika, ekonomika, bizness, sports, kultūra, dzīvesstils u. c. Visiem abonentiem pieejams pilns "Delfi TV" raidījumu arhīvs, kas ļauj skatīties savus iemīļotos raidījumus sev ērtā laikā neatkarīgi no to ētera laika. Tāpat "Delfi Plus" abonements nodrošina papildu priekšrocības:
  • par 90% samazinātu reklāmu apjomu;
  • iespēju savam abonementam pievienot vēl vienu lietotāju;
  • ik trešdienu apmeklēt jebkuru “Forum Cinemas” filmu ar 50% atlaidi;
  • iespēju bezmaksas tiešsaistē apmeklēt visas “stāsti.lv” konferences;
  • īpašas atlaides koncertiem, konferencēm un citiem pasākumiem;
  • iespēju piedalīties “Delfi Plus” abonentu īpašajos pasākumos, piemēram, filmu pirmizrādēs, tikšanās ar redakciju u. c.
Kinoteātris "Forum Cinemas" ir viens no lielākajiem un populārākajiem kinoteātriem Latvijā un Baltijas valstu reģionā. Tas savā programmā piedāvā ne tikai jaunākos Holivudas grāvējus, bet arī pašmāju kino, pasaules filmu festivālu šedevrus, globālu atzinību guvušas teātra un operas izrādes, kā arī pasaulslavenu mākslinieku koncertfilmas. Jau tuvākajos mēnešos "Forum Cinemas" svinēs 21 gada jubileju, pierādot tā stabilitāti kā nozares līderim, kura mērķis ir vienmēr klientiem sniegt labāko kino piedzīvojumu.