Rasola faili – Ziemassvētku ēdienu anatomija un pārēšanās tradīcijas
Delfi
Cepeši, pīrāgi, plātsmaizes, zirņi ar speķi un, protams, rasols! Bez šiem ēdieniem kārtīgs Ziemassvētku vakariņu galds parasti neiztiek. Taču – ko par rasolu un latviešu svētku mielastu domā uztura speciāliste un fitnesa trenere? Vai liela skāde, ja svētkos kārtīgi pārēdamies vienu vai piecas reizes, kā tas daudziem neizbēgami notiek? Cik ilgi būs jāsvīst trenažieros, lai nodzītu svētku riepu?
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit