Foto: LETA, Cehs.lv karikatūra

Kristaps Āls nevēlas graut eiforiju tik neilgi pēc sensacionālās uzvaras pār spēcīgo Fēru salu izlasi, taču "Cehs.lv" štata treneris vēlas dalīties skumjās par to, kā jau saknē tika apgriezta viņa iniciatīva sākt iepazīt Latvijas futbolu. Pāris komentāru laikā šķietami veselīga interese un iniciatīva K. Ālu padarīja par liekuli.

Jā, jā, nomierinies – K. Āls piekritīs tiem septiņiem lasītājiem, kuri šobrīd dusmās ir sažņauguši dūres un ņurd, ka pēdējo gadu laikā futbolam Latvijā ir vērojama PR izaugsme, kas pamatā balstīta uz atsevišķām entuziastu grupām, kas veido savus klubus, savus podkāstus, savas komūnas... Citiem vārdiem sakot, beidzot ber melnzemē sēklas labākai nākotnei.

Pavisam nesen no melnzemes pacēlās viens sazaļojis stāds – ziņa par to, ka RFS klubs kaut ko uzvarēja un tagad spēlēs lielo zēnu līgā pret futbola klubiem, kuru nosaukumi liekas dzirdēti arī tiem, kam vienīgā saskaršanās ar konkrēto sporta veidu ir bijusi Māra Rīmeņa balss kaut kur fonā pēc tam, kad aizmirsi izslēgt TV pēc "Panorāmas".

"Ko...? Amsterdamas "Ajax" brauks uz Latviju? Tas taču noteikti ir vēsturisks notikums, par kuru visi tagad runās gadu," pie sevis nodomāja K. Āls, kurš paralēli atvēra "Google", lai mēģinātu izprast, kas ir tas līmenis, kur tad latviešu klubs ir pamanījies aizspēlēties.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!