Foto: Publicitātes foto

20. septembrī plkst. 18:30 Rīgas Cirkā norisināsies Baltijas Zīmolu topa apbalvošanas ceremonija, kurā tiks godināti Baltijas mīlētākie un atpazīstamākie zīmoli.

Apbalvošanas ceremonijas pamatā ir plašais zīmolu un dzīvesstila pētījums Brand Capital, kas jau kopš 2004. gada palīdz noteikt zīmolu vietu tirgū. Šogad pētījums uz Zīmolu tops svin 20 gadu jubileju. Pētījumu veic Norstat, kas ir viens no lielākajiem tirgus izpētes datu vācējiem Eiropā. 2024. gadā šajā pētījumā piedalījās vairāk nekā 3000 respondentu no visām Baltijas valstīm, un tika apkopoti dati par 600 zīmoliem, aptaujājot cilvēkus par viņu dzīvesstilu un attieksmi pret dažādiem zīmoliem.

Baltijas zīmolu tops aptver dažādas kategorijas, un, kā jau ierasts, tiks apbalvotas šādas kategorijas: mīlētākie zīmoli, zaļākie zīmoli, cilvēcīgākie zīmoli, straujāk augošie zīmoli, mīlētākie vietējo ražotāju zīmoli un mīlētākie mediju zīmoli. Šogad pievienota arī jauna kategorija – izklaidējošākie zīmoli, akcentējot izklaides lomu zīmolu mārketingā un to spēju veidot emocionālu saikni ar auditoriju.

Pirms apbalvošanas ceremonijas notiks Baltic Brand Forum, kurā piedalīsies vairāk nekā 500 industrijas profesionāļu no visas Baltijas. Foruma mērķis ir dalīties ar zināšanām un pieredzi par aktuālajām mārketinga tendencēm un patērētāju vajadzībām.

Pasākuma tiešraidi nodrošina foruma mediju partneris - Delfi.

Baltijas zīmolu foruma un apbalvošanas ceremonijas atbalstītāji ir tehnoloģiju uzņēmums BALCIA Insurance, kā arī sadarbības partneri Eco Baltia Vide, Latvijas Zaļais punkts, Volkswagen, airBaltic, Rimi, Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra (RITA), Mission Latvia, LIAA, Wellton Hotels, Rixwell Hotels, Printful, Food Union, Orkla, McDonald’s, Spice, Mītava, Tiny Giant, Nords Porter, Element Digital, Sons & Daughters, Trickster, TULI, LIMA, LRA, un mediju partneri TV3 Group, Delfi, IR Nauda, JCDecaux, DScreens, BOBE, Mediāna un EHR. Forumu un apbalvošanas ceremoniju organizē MAGIC, OMD un Norstat. Plašāka informācija https://balticbrands.eu/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!