Interese par ēdināšanu radusies bērnībā
Pats Armands teic, ka ar ēdināšanas jomu viņš ir bijis saistīts jau kopš pirmajiem skolas gadiem, kad virtuves darbos palīdzēja mammai, kura strādāja par ēdnīcas vadītāju Vecbebru profesionālajā vidusskolā. Pēc stundām Armands palīdzēja klāt galdus, mazgāt traukus un mizot kartupeļus, vismaz daļēji ēdināšanas jomu iepazīstot jau agrā vecumā. Tādēļ pēc pamatskolas pabeigšanas Armands pieņēma tajā brīdī likumsakarīgu lēmumu doties mammas pēdās un kļūt par ēdināšanas servisa speciālistu, apgūstot pavāra, konditora un bārmeņa prasmes. Šo profesiju Armands izvēlējās apgūt turpat Vecbebru profesionālajā vidusskolā, kur pēc četru gadu mācībām arī saņēma diplomu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit