*Reklāmraksti 2017 - 16834
Foto: Publicitātes foto
Armands ir piemērs tam, kā jaunu iespēju meklējumi un uzdrošināšanās mainīt profesiju ir sniegusi stabilu un labi apmaksātu darbu laukos. Kā viņam tas izdevies? Vai tas bijis viegli? Šīs un citas atbildes meklē Armanda stāstā!

Interese par ēdināšanu radusies bērnībā

Pats Armands teic, ka ar ēdināšanas jomu viņš ir bijis saistīts jau kopš pirmajiem skolas gadiem, kad virtuves darbos palīdzēja mammai, kura strādāja par ēdnīcas vadītāju Vecbebru profesionālajā vidusskolā. Pēc stundām Armands palīdzēja klāt galdus, mazgāt traukus un mizot kartupeļus, vismaz daļēji ēdināšanas jomu iepazīstot jau agrā vecumā. Tādēļ pēc pamatskolas pabeigšanas Armands pieņēma tajā brīdī likumsakarīgu lēmumu doties mammas pēdās un kļūt par ēdināšanas servisa speciālistu, apgūstot pavāra, konditora un bārmeņa prasmes. Šo profesiju Armands izvēlējās apgūt turpat Vecbebru profesionālajā vidusskolā, kur pēc četru gadu mācībām arī saņēma diplomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!