'Stockmann Delikatess' nopērkama izcila 'dry-aged' bio liellopu gaļa no Kuldīgas
Foto: Publicitātes foto
"Stockmann Delikatess" zinošs pircējs arvien biežāk izvēlas savām maltītēm iegādāties augstākās kvalitātes liellopu gaļu, novērtējot tās uzturvērtību. Ģimenes lolota bioloģiskā tīršķirnes gaļas liellopu saimniecība "Kolumbi", kas atrodas Kurzemes viducī – Kuldīgas novadā, piedāvā izcilu "dry-aged", sausi nogatavinātu bio liellopu gaļu. Gaļas ražošanai tiek audzēti tīršķirnes melnie "Angus", kuriem ir angļu izcelsme, un "Wagyu" gaļas liellopi, kas ir ekstensīva japāņu gaļas liellopu šķirne, iegūstot kvalitatīvu, augstas klases bio gaļu ar izteiktu garšu un marmorējumu, nogatavinātu pēc sausās metodes.

Saimniecībā nodarbojas ar gaļas liellopu audzēšanu vaislai ekoloģiski tīrā vidē, kā arī gaļas ražošanu, vietējos patērētājus nodrošinot ar Latvijā ražotu bio produkciju. Ražošana notiek sadarbībā ar uzņēmumam piederošo bioloģiski sertificēto kautuvi un gaļas pārstrādes cehu, nodrošinot 100% iegūstamās produkcijas kontroli un caurskatāmību. "Kolumbi" bioloģiskā saimniekošana ļauj izmantot nozares perspektīvas, ņemot vērā piemērotos klimatiskos laikapstākļus, pieejamās bioloģiskās zemes platības un uzkrāto pieredzi, papildus nodrošinot darba vietas vietējiem iedzīvotājiem.

"Kolumbi" zīmols – tā ir liellopu gaļa, kas ir 100% bioloģiska, sniedzot pievienoto vērtību – produktu padarot maksimāli veselīgu un kvalitatīvu, ar izteiktām garšas īpašībām, ko atzinīgi novērtē "Stockmann Delikatess" klienti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!