Foto: Shutterstock

Vai vēlies uzzināt, cik labi pārvaldi angļu valodu? Aicinām Tevi piedalīties BEZMAKSAS angļu valodas testā, kurā vari laimēt 4 nedēļu apmācību NH mācību centrā pilnīgi bez maksas!

Kā piedalīties?

  1. Izpildi testu – tas aizņems apmēram 30 minūtes.

  2. Neizmanto vārdnīcu vai citus palīglīdzekļus, lai nodrošinātu objektīvus rezultātus.

  3. Saņem testa rezultātus un uzvarētāja paziņojumu uz e-pastu.

AIZPILDI TESTU

NH mācību centrā tiek izmantotas komunikatīvās mācību metodes, kas efektīvi attīsta visas četras angļu valodas prasmes: klausīšanos, lasīšanu, rakstīšanu un runāšanu. Šī pieeja balstās uz aktīvu valodas lietošanu reālās dzīves situācijās, kas veicina ne tikai teorētisko zināšanu apguvi, bet arī praktisku prasmi sazināties. Studenti sāk lietot angļu valodu jau no pirmā līmeņa, ātri iegūstot pārliecību un spēju veidot vienkāršas sarunas. Turpinot mācības, viņi pakāpeniski uzlabo savas prasmes, līdz augstākos līmeņos spēj pilnvērtīgi un brīvi komunicēt par sarežģītākām tēmām. Šāda pieeja nodrošina, ka mācību process ir dinamiskāks, interesantāks un piemērots ikvienam, neatkarīgi no sākotnējā zināšanu līmeņa. NH mācību centrs piedāvā arī draudzīgu un atbalstošu vidi, kas palīdz sasniegt mērķus ātrāk un efektīvāk.

Lai uzlabotu angļu valodas apguvi, ir vērts sekot dažiem padomiem!

  • Regulāra prakse – mēģini pielietot valodu ikdienas situācijās, piemēram, skatoties filmas bez subtitriem, sarunājoties ar draugiem, ģimeni ikdienas gaitās.

  • Klausīšanās un lasīšana palīdzēs paplašināt vārdu krājumu, sadzirdēt pareizu izrunu.

  • Neuztraucies par kļūdām – tās ir dabiska mācību procesa daļa, katra kļūda ir iespēja mācīties.

  • Runā skaļi un klausies sevi, lai uzlabotu izrunu!

  • Visbeidzot, uzstādi sev konkrētus mērķus, piemēram, apgūt noteiktu vārdu skaitu nedēļā vai izlasīt grāmatu angļu valodā, lai mācību process kļūtu strukturētāks un mērķtiecīgāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!