Foto: "Bolt Food" publicitātes foto

Ideja par restorānu "Vairāk Saules" dzima 1999. gadā Ogrē, kad durvis vēra pavisam neliels ģimenes restorāns, kas savu ēdienkarti fokusēja uz itāļu virtuvi. Vēloties paplašināt savu darbību, pirmā Latvijā iecienītās restorānu ķēdes lokācija Rīgā tika atvērta 2002. gadā. Kopš tā laika audzis ne tikai "Vairāk Saules" restorānu klāsts un ēdienkartes piedāvājums, bet arī pilnveidots klientu serviss – jau vairākus gadus restorāna maltītes var baudīt ne tikai "Vairāk Saules" mājīgajās telpās, bet arī pasūtīt uz mājām vai biroju, izmantojot "Bolt Food" piegādes pakalpojumu. Kā atzīst "Vairāk Saules" līdzīpašnieks Andris Tions, tieši šīs divas lietas ir laba klientu servisa pamatā – kvalitatīvs ēdiens un ātra piegāde.

No Itālijas līdz Tiroles un Āzijas ēdieniem

Pirmā "Vairāk Saules" lokācija Rīgā uzsāka darbību 2002. gadā Dzirnavu ielā. Telpu platība un specifika ļāva restorāna īpašniekiem radoši izpausties – kamēr vienā telpā tika pasniegti tādi klasiski itāļu ēdieni kā pasta, ravioli un picas, otrā telpā tika ierīkots kokteiļbārs. "Kokteiļbārs mūsu telpās darbojās pirmos trīs, trīsarpus gadus. Kad šī ēra beidzās, telpās ierīkojām wok kafejnīcu, kurā varēja nobaudīt suši un dažādus Āzijas ēdienus. Āzijas virtuve mūsu apmeklētājiem ļoti iepatikās, tādēļ nolēmām restorānu transformēt un zem viena jumta piedāvāt vairāku nacionālo virtuvju maltītes. Pieprasījums auga, parādījās arvien vairāk jaunu klientu, un līdz ar to arī mūsu ēdienkartē nu ir iekļauti jau vairāk nekā 200 dažādi ēdieni," par restorāna izaugsmi stāsta Andris Tions.

Restorāna pārstāvis ir pārliecināts, ka plašā ēdienkarte ir viena no panākumu atslēgām, kādēļ cilvēki pie viņiem atgriežas vēl un vēl. "Apmeklētāju atsauksmes mums ir ļoti svarīgas – vēlamies zināt, kas viņiem patīk, nepatīk, ko būtu nepieciešams uzlabot. Klienti ir atzinuši, ka viņiem patīk mūsu plašā ēdienkarte, tādēļ zinām, ka kaut ko sev kārojamu pie mums atradīs ikviens ģimenes loceklis vai draugu kompānijas pārstāvis."

"Vairāk Saules" piedāvā divas pamatēdienkartes – Āzijas un Eiropas. Tāpat ir pieejamas bērnu, brokastu un sezonālās ēdienkartes, kur maltīšu pagatavošanai tiek izmantoti dažādi sezonālie produkti.

Sadarbība ar ēdiena piegādes platformu – neatņemama biznesa sastāvdaļa

Kā stāsta "Vairāk Saules" pārstāvis, sadarbība ar ēdiena piegādes platformu paver durvis uz plašu piegādes tīklu un apjomīgu klientu portfeli, tādēļ lēmums par pievienošanos "Bolt Food" platformai bija ātrs un pašsaprotams. "Uzsākām sadarbību ar "Bolt Food" līdz ar viņu ienākšanu Latvijas tirgū 2020. gadā. Apstākļu sakritības rezultātā šī sadarbība kļuva īpaši svarīga, sākoties Covid-19 pandēmijai, kad būtiski pieauga pasūtījumu skaits. Arī pēc pandēmijas pieprasījums pēc piegādēm ir saglabājies un turpina stabili pieaugt – klienti šādu iespēju novērtē un saredz kā priekšrocību," skaidro restorāna līdzīpašnieks. Viņš piebilst, ka arī klātienes apmeklējums saglabājies augstā līmenī, jo cilvēkiem aizvien patīk izbaudīt restorāna atmosfēru un pieredzi.

"Vairāk Saules" sadarbību ar "Bolt Food" vērtē kā veiksmīgu, jo, pateicoties plašajam piegādes tīklam, ātrā laikā iespējams sasniegt lielu klientu skaitu. Turklāt, kā stāsta restorāna pārstāvis, ar ēdiena piegādes platformas palīdzību viņi var piesaistīt ne tikai jaunus klientus attālinātajām piegādēm, bet arī restorānu klātienes apmeklējumiem.

"Platforma "Bolt Food" ik dienu iepriecina tūkstošiem klientu no visas Latvijas, piegādājot iecienītas restorānu maltītes tieši pie klienta mājas durvīm. Priecājamies par tik uzticamiem partneriem kā "Vairāk Saules", kuri ne tikai nodrošina teicamu servisu un ēdiena kvalitāti, bet arī turpina iemantot arvien vairāk "Bolt Food" lietotāju uzticību. Mēs rūpējamies par visiem veiksmīgas ēdienu piegādes platformas jautājumiem – tehniskajiem risinājumiem, kurjeru uzņemšanu un apmācīšanu, pasūtījumu veikšanu un klientu atbalstu –, lai restorāni var koncentrēties uz lielisku ēdienu pagatavošanu saviem klientiem. Aicinu arī citus restorānus smelties iedvesmu no "Vairāk Saules" stāsta un paplašināt savu darbību, pievienojoties mūsu platformai," aicina "Bolt Food" vadītājs Latvijā Kristaps Purvinskis.

Runājot par to, kādi faktori veido labu klientu servisu, "Vairāk Saules" līdzīpašnieks Andris Tions atbild īsi un konkrēti: "Tās ir divas lietas – pirmkārt, tas ir paša restorāna sniegums, ēdiena kvalitāte. Otrkārt, tas ir piegādes partnera sniegums jeb tas, cik ātri pasūtītā maltīte nonāk līdz klientam, vai tā izskatās labi un ir silta. Tādēļ veiksmīgai komunikācijai starp restorānu un ēdiena piegādes platformu arī turpmāk būs izšķiroša nozīme."

"Bolt Food" ir vairāk nekā 1000 partneru restorāni un pārtikas veikali Latvijā. Ar "Bolt Food" ikviens var pasūtīt ne tikai garšīgu ēdienu no saviem iecienītākajiem restorāniem, bet arī iegādāties ikdienas preces – zāles, kosmētiku, mājsaimniecības preces, ziedus un vēl daudz ko citu. "Bolt Food" pastāvīgi paplašina partneru tīklu, lai ikviens lietotājs varētu atrast visu nepieciešamo vienuviet. Neatkarīgi no tā, vai meklē brokastis, pusdienas vai vakariņas, "Bolt Food" piedāvā plašu izvēli par izdevīgām cenām.

Latvijā "Bolt Food" ēdienu piegādes pakalpojums ir pieejams Rīgā, Rēzeknē, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Ventspilī, Ogrē, Valmierā, Siguldā un drīzumā arī Salaspilī!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!