Notikumu vieta "Riverspace"
Jauna vieta īpašiem pasākumiem – "Riverspace" Daugavas krastā

Sagatavoja "Delfi Brand Studio"

Tuvajā Pārdaugavā durvis vērusi jauna vieta dažādu pasākumu norisei – notikumu telpa "Riverspace". Tā ir daļa no "Zeiss biroji" modernās A klases ēkas, kas glabā kādreizējās "Carl Zeiss" optikas fabrikas vēsturisko auru.
Jauno "Riverspace" telpu raksturo plašums, mūsdienīgs un drosmīgs dizains, kas organiski un cieņpilni sadzīvo ar ēkas vēsturisko mantojumu. Tāpat pieejamas jaunākās tehnoloģijas un tehniskais atbalsts, kas bez aizķeršanās nodrošinās dažādu pasākumu norisi.
Konferenču telpā ir 92 sēdvietas un tā piemērota gan nelielām konferencēm, gan apmācībām, lekcijām, paneļdiskusijām, radošām un izglītojošām darbnīcām un citiem pasākumiem.
Rīkojām pasākumu potenciālajiem klientiem – biznesa uzsācējiem. Bija ļoti svarīgi savstarpēji nesaistītus cilvēkus pulcēt vietā, kur ir viegla piekļūšana. Otrs – ļoti svarīgi, ka varējām nodrošināt arī tiešraidi. "Riverspace" ir unikāla kombinācija – zāle un tehniskais nodrošinājums ir vienā vietā. Viss pieejams – profesionāļi uzliek kameras, ir interneta pieslēgums, translācijas iespējas, interaktīvā tāfele, skatuve, apskaņošana. Ļoti, ļoti ērti! Auditorija ir teju pilsētas centrā, ar vieglu piekļuvi un stāvvietu. Šeit ir patīkami atrasties – telpas jaunas, ļoti modernas, energoefektīvas. Mums ir svarīgi sadarboties ar ilgtspējīgām organizācijām. Fantastisks foajē, pieejama kafija un citi dzērieni, patīkami atrasties jau pirms paša pasākuma. Arī zāles izvietojums ir ļoti labs – esot pēdējā rindā, joprojām ļoti labi redzi skatuvi un ekrānu.
— Kristians Pudans, "Altum" mārketinga un komunikācijas vadītājs
Papildu ieguvums ir lobijs ar 7 metrus augstiem griestiem jeb "lounge" zāle – vieta, kur pasākuma viesiem tikties, tērzēt un neformālā gaisotnē apmainīties noderīgām zināšanām vai rīkot saliedēšanās pasākumus. "Lounge" zonu iespējams īrēt arī atsevišķi ne tik formālu pasākumu organizēšanai.

Plašāk par jaunās pasākumu telpas iespējām un tehnisko nodrošinājumu uzzini

"Riverspace" mājaslapā.

Kopš atvēršanas šī gada pavasarī "Riverspace" jau uzņēmis vairākus dažādu uzņēmumu rīkotus notikumus – tikšanās ar klientiem, prezentācijas, komandu pasākumus un citus.
"Riverspace" telpas ir ļoti atbilstošas mūsu uzņēmumam profilam – maksimāli profesionālas, bet ar draudzīgu atmosfēru. Gan semināra zāles aprīkojums, gan tehniskais atbalsts ļauj pasākumu aizvadīt augstākajā līmenī, lai pasākuma organizatori varētu koncentrēties uz saturu bez liekām raizēm par tehnisko nodrošinājumu. Mēs ļoti novērtējām "lounge" telpu, kas ir moderni aprīkota un estētiski pievilcīga, ar savu īpašo gaisotni, kur brīvā atmosfērā komunicēt ar pasākuma viesiem.
— Sandra Salmiņa, "ABB Latvija" mārketinga speciāliste
Šī ir brīnišķīga vieta pasākumam, kur gaumīga vide iet roku rokā ar augstas klases tehnisko nodrošinājumu. Telpās win win sajūta – "lounge" zāle aicina ar savu nepiespiesto atmosfēru un gaumīgo iekārtojumu, savukārt konferenču telpā apmeklētājiem iespējams nodrošināt nedalītu uzmanību informācijai, kas tiek prezentēta uz augstas kvalitātes ekrāna. Kur vienojošo uzstāšanās stilu palīdz nodrošināt arī digitālā ekrāna iespējas. Komunikācija ar partneri – ļoti viegla un vērsta uz risinājumu.
— Liene Pukinska, "Virši-A" mārketinga un komunikācijas projektu vadītāja
Rīkojot pasākumu "Riverspace" telpā, ir iespēja izmantot pašu pārbaudītus ēdinātājus, bet piedāvājumā ir arī sadarbība ar ģimenes uzņēmumu "MADA", kas nodrošina gardas uzkodas, un kafijas meistariem “Andrito Coffee Roastery”, kas parūpēsies par enerģijas devu pasākuma starpbrīžos.

Ja vēlies saņemt labāko piedāvājumu savam pasākumam,

aizpildi anketu!

Copyright © 2023 AS DELFI. All rights reserved.