Foto: Publicitātes foto

Inovatīvi konstruētās Sonos Ace sniedz komfortu un vienlaikus nodrošina visuzticamāko audio kvalitāti ar vēl nebijušu mājas kinoteātra pieredzi, kādu spēj snieg tikai Sonos

Laikā, kad fonā ir nemitīgs troksnis, klausīšanās ir vēl svarīgāka nekā iepriekš.

Mēs esam redzējuši satura apjoma sprādzienu un to, cik daudz laika pavadām klausoties: audiogrāmatas lidojumu laikā, podkāsti ikdienas darbu laikā un atskaņošanas saraksti visām dzīves situācijām - sporta zālei, lietainai dienai, vakariņām ar draugiem vai pirms gulētiešanas.

Vairākus gadus pēc fanu pieprasījuma, ļoti skrupulozas pilnveidošanas un rūpīgas un detalizētas konstruēšanas Sonos Ace ir klāt . Tās ir austiņas, kas jums sniedz komfortu ar spilvena mīkstuma ausī liekamo daļu; tās izstaro eleganci ar savu pārlaicīgo dizainu, izslēdz apkārtējos trokšņus ar pasaules klases aktīvo trokšņu atcelšanas tehnoloģiju, un ievelk jūs kristāldzidrās frekvencēs un pārsteidzošā telpiskā audio kvalitātē līdz pat 30 stundām.

Foto: Publicitātes foto

"Tās ir klāt! Fani ir vairākus gadus mums lūguši iemiesot Sonos pieredzi austiņās - un mēs zinājām, ka pirmajam uznācienam šajā produktu kategorijā, ir jābūt balstītam uz tādām inovācijām un skaņu pieredzi, lai tās kļūtu par sinonīmu Sonos," skaidro Sonos vadītājs Patriks Spenss. "Sonos Ace ir izmantots pilnīgi viss, ko esam iemācījušies divu desmitgažu laikā, būdami audio tehnoloģiju līderi, kas piedāvā aizraujošu skaņu, slaidu konstrukciju un ilgstošu komfortu vienām no lielākajām un populārākajām audio kategorijām visā pasaulē."

"Sonos Ace iemieso mūsu mērķi izveidot kustīgas skaņas pieredzi, kas līdzinās mirklim, kurā dzīvojam. Tā ir aizraujoša jauna nodaļa, jo mēs esam ķērušies pie tā, ko dēvējam par personalizētu klausīšanos," stāsta Sonos produktu nodaļas vadītājs Maksims Buvē-Merlēns. "Esam palikuši uzticīgi iepriekšējiem Sonos augstākās klases produktiem, tādēļ katra Sonos Ace detaļa ir veidota profesionāli, ir pielāgota un uzlabota, pateicoties vadošo skaņas ekspertu darbam, lai jums sniegtu vēl nebijušu klausīšanās pieredzi."

Kādēļ Sonos Ace?

Sonos Ace ir prasmīgi veidots un meistarīgi pilnveidots, tādēļ tas pārsniedz jebkuras gaidas ar virkni funkciju, kas austiņām piešķir vislabākās Sonos iezīmes.

  • Izbaudiet ļoti uzticamu skaņu. Izgaršojiet katru mīļākās dziesmas, podkāsta vai drauga zvana minūti, pateicoties Sonos Ace diviem īpaši veidotiem draiveriem, kas katru frekvenci atveido ar nevainojamu precizitāti un skaidrību.

  • Pašiem savs kinoteātris. Sonos Ace ļauj izbaudīt telpisko skaņu mājas kinoteātrī, vienlaikus parūpējoties par to, lai skaņa netraucētu pārējos mājiniekus. Pārslēdziet TV audio no saderīgas Sonos skandas uz Sonos Ace ar vienu pieskārienu pogai vienā acumirklī. Šogad vēlāk tiks izlaista Sonos pavisam jaunā TrueCinema tehnoloģija, kas precīzi kartēs jūsu telpu un tad radīs pilnīgu telpiskās skaņas sistēmu, lai sniegtu tik reālistisku klausīšanās pieredzi, ka jūs aizmirsīsiet par austiņu esamību.

Foto: Publicitātes foto
  • Ieslēdziet vai izslēdziet apkārtnes skaņas. Padariet personalizēto klausīšanos vēl personalizētāku ar aktīvā trokšņa atcelšanu vai aktivizējiet Aware režīmu, ja vēlaties vairāk sadzirdēt apkārtni - piemēram, ejot pa cilvēku pilnu ielu vai strādājot birojā.

  • Dienu ilga akumulatora darbība un ātra uzlāde. Klausieties vai runājiet līdz pat 30 stundām, izmantojot ilgāku, energoefektīvu akumulatora kalpošanas laiku. Ļoti ātrā uzlāde nodrošina, ka jūs nekad nepalaidīsiet garām nevienu ritmu - veicot ātro uzlādi 3 minūtes ar komplektā iekļauto USB-C kabeli, akumulators kalpos vēl 3 stundas.

Velciet Sonos

Kļūstot par ielu stila neatņemamu sastāvdaļu vai pievienojoties "aksesuāru" kategorijai lielākajā daļā stilīgu māju — pār ausīm atbalstāmās austiņas nu ir daļa no kultūras elpas, un tās vairs nav vienkāršs tehnikas elements, kas neveikli nosedz ausis un kūļājās gar kaklu. Tā kā apmātība ar klusuma greznību joprojām ļauj cilvēkiem no jauna novērtēt dažādas nianses, šīs ir augstākās kvalitātes austiņas, kas var pārlaicīgi saplūst ar jūsu ikdienas stilu un sniegt komfortu un kalpot ilgi jo ilgi.

Foto: Publicitātes foto

Sonos Ace iemieso visu, ko Sonos ir iemācījies divu desmitgažu laikā, būdams skaņu pieredzes līderis, kas piedāvā pārsteidzošu skaņu, slaidu konstrukciju un ilgstošu komfortu - tagad visikoniskākajā Sonic aksesuārā.

  • Sonos Ace ir Sonos visaugstākās meistarības un intuitīva dizaina paraugs, jo katra detaļa ir rūpīgi izvēlēta un skrupulozi testēta, lai radītu saskanīgu veselumu, kas izskatās un der lieliski ikvienam.

  • Sonos Ace ir pārlaicīga un skaisti veidota forma, kas neatvairāmi saplūst ar nerūsējošā tērauda akcentiem un matēto virsmu, un ir pieejams gan melns, gan balts modelis - par maz novērtētas, taču pārliecību izstarojošas neitrālās krāsas, kas piestāvēs jebkuram stilam.

  • Nebaidieties to nosmērēt ar grimu, netīriem pirkstiem vai ilgstoši nēsāt. Kamēr cits tīklveida audums viegli smērējas, pievelk putekļus vai ar laiku nodilst, Sonos Ace mīkstais, vegāniem draudzīgās ādas materiāls ir viegli notīrāms, un ārpuse ir matēta, ar pārklājumu, uz kura nepaliek pirkstu nospiedumi, tādēļ tas izskatās kā jauns no rīta līdz vakaram.

Foto: Publicitātes foto

Sonos Ace ir veidots ilgam kalpošanas laikam - lai arī kurp vestu jūsu ikdienas ceļš!

Austiņām ir maināmi ausu spilventiņi, apļveida elementi, kas ļauj izmantot par 17% mazāk jaunas plastmasas, un 75% pārstrādāta filca futrālis līdzņemšanai, kas izgatavots no plastmasas pudelēm. Tas ir veidots energoefektīvai lietošanai, un lietošanas noteikšanas funkcija aptur mūziku, ja izņemat Sonos Ace no ausīm, samazinot uzlādes nepieciešamību.

Baltijas valstīs pieejams no 2024. gada jūnija pie lielākajiem mazumtirgotājiem par €499.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!