Foto: Publicitātes foto

Iedziļināsimies mākonī balstītā POS sistēmā, izpētīsim tās priekšrocības, iepazīsimies ar drošības pasākumiem, kā arī aplūkosim integrācijas un savietojamības iespējas ar citām programmām.

Kas ir mākoņa POS sistēma?

Mākoņa POS sistēma ir uz interneta iespējām balstīts risinājums, kas ļauj uzņēmumiem efektīvi pārvaldīt pārdošanas un klientu datus, veikt noliktavas pārvaldību. Atšķirībā no tradicionālajām POS sistēmām, kas balstītas lokālos serveros un, kurām nepieciešams paša uzņēmuma uzturēts serveris, mākoņa POS sistēmas darbojas attālinātos serveros, kas pieejami, izmantojot internetu. Tas nozīmē, ka uzņēmuma īpašnieki un darbinieki var piekļūt sistēmai un tās datiem no jebkuras vietas pasaulē, izmantojot gan datorus, gan viedtālruņus.

Mākoņa POS sistēmu priekšrocības

Drošības pasākumi mākoņa POS sistēmā

Drošība ir īpaši svarīga jebkuram uzņēmumam un mākoņa POS sistēmas šajā ziņā ir teicamnieces. Lai aizsargātu Jūsu uzņēmuma informāciju, mākoņa POS sistēmas izmanto jaunākos drošības risinājumus. Uzlabotas datu šifrēšanas metodes, lai aizsargātu sensitīvu informāciju, nodrošina, ka informācija ir konfidenciāla un nepieejama nesankcionētām personām.

Turklāt regulāri tiek veiktas drošas spoguļkopijas, kas novērš iespējamos datu zudumus sistēmas vai cilvēka kļūdu gadījumā. Mākoņa POS sistēmas izmanto vairākslāņu autentifikāciju. Piemēram - paroles pieprasījums un divu līmeņu autentifikācija, kas vēl vairāk pastiprina jūsu datu drošību.

Integrācija un saderība

Būtiska mākoņa POS sistēmu priekšrocība ir to spēja nemanāmi integrēties ar citiem biznesa rīkiem un programmatūrām. Neatkarīgi no tā, vai tā ir grāmatvedības programmatūra, klientu pārvaldības (CRM) sistēma, piegādes vai e-komercijas platforma, tirdzniecības vietu mākoņa sistēma var sinhronizēt datus ar viņām visām. Šāda integrācija novērš nepieciešamību pēc manuālas datu ievades, samazina kļūdas un ietaupa tik dārgo laiku.

Iespēja augt kopā ar Jums

Iespēja augt kopā ar uzņēmumu un elastība, ko piedāvā mākoņa POS sistēmas, padara tās par ideālu risinājumu jebkura lieluma uzņēmumam. Neatkarīgi no tā, vai esat mazs jaunpienācējs vai liels uzņēmums, mākoņdatošanas risinājumi var atbilst jūsu unikālajām prasībām. Šīs sistēmas viegli pielāgojas jūsu biznesa izaugsmei un mainīgajām vajadzībām. Jaunu atrašanās vietu pievienošana, produktu katalogu paplašināšana vai jaunu funkciju iekļaušana, izmantojot mākoņa sistēmas vienoto interfeisu, kļūst vienkārša un elementāra, kas, savukārt, ļauj efektīvi pārvaldīt kā vienu tā desmit struktūrvienības. Nav nozīmes tam, vai jums ir mazumtirdzniecības veikali, sporta klubi vai pārtikas kravas automašīnas – uz mākoņiem balstītas POS sistēmas nevainojami darbojas ar katru biznesa modeli.

Rentabilitāte

Mākoņa POS sistēmas izmanto uz abonementa maksu balstītu apmaksas modeli, padarot tās pieejamas jebkura lieluma uzņēmumiem. Atšķirībā no tradicionālajām POS sistēmām, kurām nepieciešami ievērojami sākotnējie ieguldījumi programmatūras licencēs, mākoņa POS sistēmas piedāvā rentablu alternatīvu. Izmantojot paredzamu mēneša vai gada maksu, iespējams precīzi plānot savus izdevumus. Turklāt mākoņa POS programmatūra novērš vajadzību pēc savas IT infrastruktūras un uzturēšanas izmaksām.

Attālā piekļuve un tekošā laika dati

Viena no nozīmīgākajām mākoņa POS sistēmu priekšrocībām ir iespēja piekļūt jūsu uzņēmuma datiem no jebkuras vietas ar interneta pieslēgumu. Šāda attālinātā piekļuve ļauj uzņēmumu īpašniekiem un vadītājiem pārvaldīt veicamos darbus arī fiziski atrodoties attālināti no biznesa atrašanās tiešās lokācijas. Uzņēmuma pārdošanas rādītājus, noliktavas atlikumus un darbinieku veiktās darbības tekošajā laikā jūs varat ērti un pārskatāmi pārvaldīt neatrodoties tieši uz vietas. Tas ļauj pieņemt ātrākus lēmumus un vienmēr zināt, kas notiek jūsu uzņēmumā pat neesot tajā uz vietas.

Lietotājam draudzīgs interfeiss

Uz mākoņiem balstītas POS sistēmas ir izstrādātas tā, lai tās būtu lietotājam draudzīgas pat personām ar ierobežotām tehniskām zināšanām. Šīs sistēmas piedāvā intuitīvus interfeisus ar pieskārieniem draudzīgām funkcijām, kas ļauj darbiniekiem ērti orientēties un ātri apstrādāt darījumus. Ar minimālu apmācību darbinieki var sākt efektīvi izmantot sistēmu, tādējādi samazinot mācīšanās laiku un uzlabojot darbinieku produktivitāti. Mākonī bāzētās tirdzniecības vietu programmatūras vienkāršība un intuitīvā lietošana ļauj jūsu darbiniekiem koncentrēties uz klientu apkalpošanu augstākā kvalitātē.

Atbalsts un apkope

Datu mākoņos balstīti tirdzniecības vietu sistēmu nodrošinātāji, piemēram, CompuCash, piedāvā 24/7 atbalstu, nodrošinot nepārtrauktu darbu un ātru problēmu risināšanu. Tehnisku kļūmju vai jautājumu gadījumā ir pieejama pieredzējusi atbalsta komanda. Tas ļauj jums koncentrēties uz sava biznesa vadīšanu, atstājot tehniskos jautājumus ekspertu ziņā. Pakalpojumu sniedzēji paši izstrādā un ievieš regulārus atjauninājumus, tādējādi nodrošinot, ka jums vienmēr ir piekļuve jaunākajām mākoņdatošanas funkcijām.

Kādu mākoņa kases risinājumu izvēlēties?

"CompuCash" POS sistēma jau vairākus gadus ir līderis Baltijas valstu tirgū, pateicoties lietotājam draudzīgajai lietotnei, ērtajām pārdošanas atskaitēm, kā arī 24/7 tehniskajam atbalstam. Turklāt tieši šobrīd, lai uzlabotu jūsu uzņēmuma digitalizāciju ar kases sistēmas palīdzību, ir iespējams pieteikties 100% līdzfinansējumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!