Foto: Publicitātes foto

Baudot restorāna "John" klientu uzticību un šefpavāra Kristapa Sīļa neizsīkušas ambīcijas meklēt kulinārās pasaules virsotnes, iepazīstinām Jūs ar jaunu autentisku šefpavāra autorrestorāna pieredzi Rīgā – JOHN chef’s hall.

JOHN chef’s hall ir kas vairāk nekā restorāns - tie ir svētki zemei, gadalaikiem un cilvēkiem, kas veido mūsu ēdienu. JOHN chef's hall stāsts nav par ēšanu, bet gan par kulinārijas pieredzi.

"Neviens nepiedzimst par labu pavāru. Par to kļūst… Par to kļūst darot, dienu no dienas, ar smagu darbu, pavadot daudz stundas virtuvē un attīstot savas iemaņas. Darot ar milzu neatlaidību un vēlmi katru nākamo dienu būt labākam. Es esmu nogājis daļu no šī ceļa.

Foto: Publicitātes foto

Veidojot JOHN chef's hall degustācijas ēdienkarti mēģinu radīt ko jaunu vadoties no sevis, no saviem iespaidiem, garšām un pieredzes, lai ēdiens atspoguļo manu personīgo dabu, īpašības un raksturu. Katru dienu cenšos panākt, lai ēdiens izskatās pārsteidzoši, garšo vel labāk un spēj aizraut," uzsver Kristaps Sīlis.

Apmeklējot JOHN chef's hall, viesis iegūst jaunu pieredzi un iespēju apgūt restorāna izmantoto produktu patieso vērtību, iepazīstot labākos Latvijas produktus no jauna. Balstoties uz šefpavāra Kristapa Sīļa un komandas domāšanas veidu, pieredzi un profesionalitāti, restorāns vēlās katru no šiem izmeklētiem produktiem izcelt degustācijas ēdienkartē, pārvēršot tos unikālā un neatkārtojamā garšā.

Restorāna degustācijas ēdienkarte sastāv no šefpavāra autorreceptēm, balstoties uz kurām viesis var katrā šķīvī saskatīt, izgaršot un piedzīvot katra produkta unikālo stāstu. Katra recepte ir rūpīgi izstrādāta, lai izceltu sastāvdaļu dabiskās garšas un iekļauj elementus, kas iegūti no savvaļas vai ievākti no zemnieku un mūsu partneru dārziem.

Līdzās JOHN chef's hall nemainīgi darbojās restorāns "JOHN", kas iekļauts Michelin ceļvedī, piedāvājot nesteidzīgu un neformālu maltītes pieredzi. Restorāna interjers ir mūsdienīgs un viesmīlīgs, padarot to par lielisku vietu uzmundrinošām brokastīm, biznesa pusdienām vai neformālām vakariņām. Vasaras sezonā darbojas āra terase.

Darba laiks

JOHN chef's hall: Ceturtdiena - Sestdiena 18:00-22:00

JOHN:

À la carte: Trešdiena - Piektdiena 16:00-22:00 / Sestdiena 15:00-22:00

Pusdienu ēdienkarte ar 3 ēdieniem: Trešdiena - Piektdiena 12:00-16:00

Brokastis: katru dienu no 7:00 līdz 11:00

JOHN chef's hall kontaktinformācija un rezervācijas informācija atrodama šeit: https://jch.johnrestaurant.com

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!