Foto: Publicitātes foto

Šī gada 7. septembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00 "Business Garden Rīga" pagalmā (Malduguņu ielā 2, Mārupē) "Luminor" banka jau trešo reizi rīkos mājokļu tirdziņu, vienuviet pulcējot vairāk nekā 20 nekustamo īpašumu attīstītājus, privātmāju būvniekus un nekustamo īpašumu kompānijas, kas piedāvās plašu dzīvokļu un privātmāju klāstu ikvienam interesentam. Tāpat pasākumā varēs uzzināt praktisku un noderīgu informāciju par mājokļa iegādi un nekustamā īpašuma tirgus tendencēm. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Pasākumā būs iespēja iepazīties ar aktuālajiem mājokļu piedāvājumiem, saņemt nekustamā īpašuma nozares profesionāļu un kreditēšanas ekspertu konsultācijas, kā arī iegūt atlaides un izdevīgus nosacījumus sava sapņu mājokļa iegādei.

Pašiem mazākajiem apmeklētājiem būs pieejama plaša bērnu zona ar dažādām aktivitātēm, kā arī pasākuma laikā darbosies picērija "Vīnkalni".

Savukārt no plkst. 11.30 līdz 15.00 notiks diskusijas, kurās piedalīsies bankas un nekustamā īpašuma tirgus eksperti, sniedzot praktisku un noderīgu informāciju par mājokļu tirgu un mājokļa iegādes procesu.

Diskusiju programma

  • 11.30 Euribor likme – prognozes un tās ietekme uz mājokļu tirgu

    Aktualitātes saistībā ar Euribor likmi un tās ietekmi uz kreditēšanu, jaunākās prognozes par likmes samazināšanos un potenciālajiem nākotnes scenārijiem.

  • 12.30 Nekustamā īpašuma tirgus tendences: cenas un prognozes

    Finanšu un nekustamā īpašuma ekspertu diskusija par nekustamā īpašuma tirgus šī brīža situāciju – pieprasītākajiem mājokļiem, piedāvājumu un cenu veidošanos jaunajos projektos, nekustamā īpašuma tendencēm, kā arī cenu prognozēm.

  • 13.30 Svarīgākais, ko banka vērtē, piešķirot mājokļa kredītu; pirmā iemaksa un Altum atbalsta iespējas

    Atbildes uz kredītņēmēju biežāk uzdotiem jautājumiem – kāds ir minimālais ienākumu līmenis kredīta saņemšanai, kritēriji, kredītvēstures nozīme, nepieciešamie dokumenti, kā arī pirmās iemaksas apmērs un Altum atbalsta iespējas dažādām kredītņēmēju grupām.

  • 14.30 Privātmāju būvniecība – tendences un izmaksas

    Aktualitātes privātmāju būvniecībā un būvniecības izmaksas, ko būvēt – koka vai mūra privātmāju, koka māju popularitātes pieaugums un telpu plānojuma tendences.

Pasākuma dalībnieki:

  • nekustamo īpašumu attīstītāji: Bonava Latvija, YIT Latvija, Kaamos Latvija, Merks mājas, Pillar, Deglava Gleznotāju rezidence, Invego, Saliena;

  • nekustamo īpašumu attīstītāju pārstāvji: PTA īpašumi, River Properties, Starlex Real Estate, Latvia Trade international, One Roof;

  • privātmāju būvnieki: Armora, Hus.lv, Līvas grupa, Arka-B, Somu Māja;

  • nekustamo īpašumu kompānijas: Tribus nekustamie īpašumi, Latio nekustamie īpašumi, AVER Real Estate, Manor&Co, ERKER Real Estate, Rent in Riga, IMPERIO nekustamie īpašumi.

Aktuālos jaunumus par pasākumu uzzini "Luminor" mājaslapā.

Uz tikšanos "Luminor" mājokļu tirdziņā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!