Foto: Publicitātes foto

Vasaras brīvdienas, spontānas izklaides ar draugiem un citas jautras aktivitātes viegli liek aizmirst par veselīgu un sabalansētu uzturu. Drīz mēs atgriezīsimies pie ierastās rutīnas, pilnvērtīgi atgriežoties darbā un mācībās – dzīve kļūs haotiskāka un mazkustīgāka. Tiem, kas vēlas ēst veselīgāk, ir svarīgi ņemt vērā ne tikai maltītes sastāvdaļas, bet arī gatavošanas metodes.

Karstā gaisa fritieris ir virtuves iekārta, kas varētu uzlabot jūsu ģimenes ikdienas rutīnu. Tas cirkulē karsto gaisu ap ēdienu, padarot to ārpusē kraukšķīgu un iekšpusē sulīgu bez eļļas vai tauku izmantošanas. Turklāt karstā gaisa fritieri ir droši un pietiekami inovatīvi, lai tos varētu lietot arī bērni. Tie padara ēdiena uzsildīšanu vienkāršu un ļauj justies kā īstam ekspertam virtuvē.

Mazāks hronisku slimību risks

Atšķirībā no cepšanas pannā karstā gaisa fritieri izmanto ļoti maz vai vispār neizmanto eļļu, kas būtiski samazina tauku un kaloriju daudzumu ēdienā. Tehnoloģiju uzņēmuma "Xiaomi" "Smart Air Fryer" ir aprīkots ar augstas temperatūras attaukošanas funkciju, kas ļauj baudīt veselīgus, zema tauku satura ēdienus ar autentisku garšu.

Mazāks tauku un kaloriju patēriņš var sniegt daudzus veselības ieguvumus, tostarp samazināt sirds slimību, aptaukošanās un diabēta risku. Veselīgs, zema tauku satura uzturs var arī veicināt svara zudumu, kas nākotnē samazina hronisku slimību risku.

Samazinot kaloriju un tauku daudzumu, gatavošana ar karstā gaisa fritieri var palīdzēt uzturēt normālu asinsspiedienu un stabilizēt holesterīna un cukura līmeni asinīs. Ilgtermiņā tas var palīdzēt novērst tādas hroniskas slimības kā sirds slimības un diabēts.

Foto: Publicitātes foto

Ietaupi laiku!

Karstā gaisa fritieri var ietaupīt daudz laika. Karstā gaisa cirkulācija ļauj ēdienam ātri pagatavoties, tādējādi ievērojami saīsinot gatavošanas procesu salīdzinājumā ar citām metodēm. Piemēram, kraukšķīgas kartupeļu šķēles var pagatavot tikai 20 minūtēs, bet ideāli pagatavotas jēra karbonādes – vien 15 minūtēs.

Īsāks gatavošanas laiks var arī palīdzēt saglabāt sastāvdaļu uzturvērtību, padarot ēdienreizes veselīgākas. Tas ir tāpēc, ka ilgstoša ēdiena gatavošana var iznīcināt dažus no svarīgākajiem vitamīniem un minerālvielām pārtikā.

Turklāt "Xiaomi" "Smart Air Fryer" ir plānošanas funkcija, kas ļauj baudīt gardu ēdienu, negaidot, kamēr tas pagatavosies. Piemēram, jūs varat sagatavot brokastu sastāvdaļas, ievietot tās friterī un iestatīt to tā, lai tās būtu gatavas pēc 10 stundām. Kad pamodīsieties, varēsiet baudīt svaigi pagatavotu maltīti. Pateicoties tā īpaši lielajai ietilpībai, fritieris ļauj viegli sagatavot maltītes visai ģimenei.

Par karstā gaisa fritieri ir ļoti viegli rūpēties un to uzturēt kārtībā. Gatavojot ar šo ierīci, jums nebūs jāmazgā daudz trauku. Pietiks tikai ar fritiera atvilktnes iztīrīšanu, un, ja izmantojat cepamo papīru, iespējams, nebūs nepieciešams tīrīt pat to.

Foto: Publicitātes foto

Universāla gatavošanas iekārta

Viena no galvenajām karstā gaisa fritieru priekšrocībām ir to daudzpusība un pielāgojamība ikdienas lietošanai. Tie nav paredzēti tikai dažādu ēdienu cepšanai; karstā gaisa fritieri var kalpot arī kā alternatīva grilam, cepeškrāsnij vai mikroviļņu krāsnij. Šo virtuves ierīci var izmantot ne tikai ēdiena gatavošanai, bet arī uzsildīšanai.

Piemēram, "Xiaomi" "Smart Air Fryer" ļauj automātiski uzturēt ēdienu siltu. Ēdiens saglabā savu garšu līdz brīdim, kad tas tiek izņemts no groza. Pēc gatavošanas mašīna automātiski aktivizē 30 minūšu uzsildīšanas režīmu, lai ēdiens grozā būtu kraukšķīgs un mīksts, it kā tas tikko būtu cepts.

Turklāt jūs varat attālināti vadīt fritieri ar savu viedtālruni, izmantojot "Mi Home/Xiaomi Home" lietotni, un piekļūt līdz pat 100 dažādām receptēm, lai personalizētu savu gatavošanas pieredzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!