Foto: Publicitātes foto

Jaunais Touareg ir apvidus auto karalis ar pārliecinošu dizainu, inovatīvām tehnoloģijām un ekskluzīvu aprīkojumu, kas tagad pieejams īpašā jubilejas modeļa versijā, piedāvājot iespēju ietaupīt līdz pat 20 600 €.

Jubilejas modelis – izcilība katrā detaļā

Touareg jubilejas modelis Elegance lepojas ar spēcīgu 3.0 l V6 dzinēju, kas attīsta 230 z.s. jaudu, pilnpiedziņu un standarta aprīkojumā iekļauto premium navigāciju ar 15'' skārienjutīgu displeju, ādas salonu, atpakaļskata kameru, HD Matrix lukturiem, inovatīvajām asistentu sistēmām, kā arī daudz ko citu, kas pārsteigs pat visprasīgākos premium modeļu cienītājus. Modeļa cena ir 56 300 €.

Pieejams uzlādējams plug-in hibrīds ar aizraujošiem jaudas rādītājiem

Touareg R eHybrid ir Volkswagen absolūtais flagmanis. Neviens cits modelis nepiedāvā tik augstu veiktspēju, braukšanas komfortu un personalizēšanas iespējas. Pateicoties 462 z.s., paātrinājums no 0 līdz 100 km/h sasniedzams vien 5,2 sekundēs. Turklāt Touareg R eHybrid šobrīd ir pieejams ar 20 600 € ietaupījumu.

Foto: Publicitātes foto

Plašas personalizēšanas iespējas

Jaunais Touareg lepojas ar tādām papildaprīkojumā pieejamām augstākā līmeņa komforta tehnoloģijām kā:

  • Park Assist Pro, kas automātiski novietos automobili stāvvietā ar lietotnes palīdzību.

  • Inovatīvā pneimatiskās piekares tehnoloģija, kas autovadītājam ļauj izvēlies automobiļa braukšanas īpašības. Atkarībā no braukšanas profila, pneimatiskā piekare ļauj pacelt automobiļa virsbūvi līdz 258 milimetriem. Turklāt aizmuguri var nolaist par 50 milimetriem ērtākai bagāžas iekraušanai vai izkraušanai.

  • Īpaši ekskluzīva ir arī nakts redzamības kamera un sistēma manevrēšanai ar visiem riteņiem, kas ļauj samazināt apgriešanās rādiusu par vairāk nekā vienu metru.

Cena sākot no 56 300 €

Par godu Volkswagen 30 gadu jubilejai Baltijā, jaunais Touareg ar bagātīgu aprīkojumu ir pieejams trīs versijās: Elegance par 56 300 €, R-Line par 65 200 €, savukārt Touareg R eHybrid – par 84 700 €.

Lai iepazītos ar jauno Touareg un vairāk uzzinātu par piedāvājumu, Volkswagen aicina pieteikties testa braucienam, vai sazināties ar sev tuvāko Volkswagen dīleri.

Uzzināt vairāk par jauno Touareg iespējams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!