Foto: Publicitātes foto

Līdz ar jaunā mācību gada sākumu mēs sākam plānot mūsu ēdienkartes, un vissvarīgākais – mēs vēlamies nodrošināt bērniem uzturvielām bagātas pusdienas. Tehnoloģiju uzņēmums "Xiaomi" nesen laidis klajā "Smart Air Fryer 5.5 L", kas būs īsts palīgs virtuvē ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

Viegli lietojams pat bērniem

Viegli lietojamais karstā gaisa friteris ļaus jūsu bērniem ērti pagatavot vai uzsildīt veselīgas un svaigas pusdienas, kad viņi atgriezīsies mājās no skolas.

"Xiaomi" "Smart Air Fryer 5.5 L" ir izstrādāts, lai nodrošinātu vienkāršu un drošu lietošanas pieredzi, padarot to par ideālu ierīci skolas vecuma bērniem. Ar viegli saprotamiem vadības elementiem un plašu gatavošanas iespēju klāstu, bērni var pārliecinoši pagatavot savus iecienītākos ēdienus ar minimālu uzraudzību.

Turklāt karstā gaisa friterim ir funkcija, kas ļauj ieplānot ēdiena gatavošanu, lai jūs varētu baudīt gardu maltīti, negaidot, kamēr tā gatavosies. Piemēram, jūs varat sagatavot sastāvdaļas bērnu pusdienām un uzstādīt tās pagatavošanai vēlāk. Kad jūsu bērni atgriezīsies mājās no skolas, viss, kas viņiem būs jādara – jāpārliek ēdiens no fritera uz šķīvi un jābauda gardas pusdienas.

Foto: Publicitātes foto

Veselīgāks veids, kā baudīt iemīļotos ēdienus

Pārliecināt bērnus izvēlēties veselīgāku ēdienu var būt izaicinājums. Taču ar karstā gaisa friteri jūs viegli atradīsiet alternatīvu. Izmantojot Xiaomi ierīci, vecāki var justies droši par maltītēm, ko bērni gatavo, zinot, ka tās ir gan uzturvielām bagātas, gan gardas.

Viena no lielākajām šīs ierīces priekšrocībām – tā ļauj radīt kraukšķīgus un gardus ēdienus, izmantojot daudz mazāk eļļas nekā citās gatavošanas metodēs. Tas nozīmē, ka bērni var baudīt veselīgākas savu iecienītāko uzkodu versijas, piemēram, frī kartupeļus, vistas nagetus vai siera nūjiņas, nezaudējot to garšu.

Bērnu drošība virtuvē

Drošība ir viena no galvenajām prioritātēm, kad runa ir par bērniem virtuvē. Par laimi, "Xiaomi" "Smart Air Fryer 5.5 L" ir droši lietojams bērniem, pateicoties siltuma izolējošajam ārējam apvalkam un pieskārieniem drošajai virsmai, kā arī automātiskās izslēgšanās funkcijai, kas ļauj bērniem to izmantot bez apdegumu riska. Turklāt karstā gaisa friteri ir ārkārtīgi viegli uzturami. Gatavojot ar šo ierīci, jums nebūs jāmazgā liels daudzums trauku. Jums būs jātīra tikai fritera paplāte, un, ja izmantojat cepamo papīru, iespējams, nevajadzēs mazgāt pat to.

Foto: Publicitātes foto

Veicina bērnu patstāvību

Karstā gaisa fritera izmantošana var palīdzēt attīstīt bērnu patstāvību. Apgūstot gatavošanas prasmes, viņi iegūs būtiskas dzīves iemaņas un stiprinās savu pašpārliecinātību. Ļaujot bērniem pašiem gatavot savas pusdienas, jūs izrādāt viņiem uzticību, kas var būt ļoti nozīmīga nākotnē. Pateicoties ierīces daudzpusībai, bērni var izmēģināt dažādas receptes — no vienkāršām uzkodām līdz sarežģītākiem ēdieniem — un izbaudīt procesu, gatavojot savas maltītes.

Un tas neaprobežojas tikai ar dažādu ēdienu gatavošanu. Karstā gaisa friteris var kalpot kā alternatīva grilam, krāsnij vai mikroviļņu krāsnij. Visbeidzot, tas ir ļoti viegli vadāms — ieslēgšana un izslēgšana, temperatūras un gatavošanas laika regulēšana — pat attālināti, izmantojot mobilo tālruni un "Mi Home/Xiaomi Home" lietotni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!