Foto: Publicitātes foto

Ikoniskais itāļu vīriešu apģērbu zīmols "Boggi Milano" oficiāli atvēris savu pirmo veikalu Baltijā t/c "Spice" Rīgā, paplašinot modes preču mazumtirgotāja "Apranga Group" pārstāvēto zīmolu klāstu. Tas iezīmē būtisku zīmola paplašināšanos, ienesot Latvijā slaveno Itālijas mūžīgo eleganci un meistarību.

Jauns galamērķis mūsdienu vīriešu modei

168 kvadrātmetru lielais "Boggi Milano" veikals piedāvā stilīgu un daudzveidīgu garderobes izvēli mūsdienīgiem vīriešiem. Boggi Milano, kas pazīstams ar īpaši vieglajiem audumiem, maigajiem toņiem un videi draudzīgu dizainu, apvieno komfortu ar izsmalcinātību, lai izveidotu kolekciju, kas atbilst to vīriešu vajadzībām, kuri novērtē gan kvalitāti, gan stilu.

Inovācijas un ilgtspējība "Boggi Milano" zīmola pamatā

1964. gadā Milānā dibinātais uzņēmums "Boggi Milano" ir kļuvis par pasaules līderi vīriešu modes jomā ar vairāk nekā 200 veikaliem 58 valstīs. Zīmols ir veltīts inovācijām un ilgtspējībai, nodrošinot, ka katra kolekcija ne tikai atspoguļo jaunākās modes tendences, bet arī ietver videi draudzīgus materiālus un praksi. Šī apņemšanās ir skaidri redzama veikala piedāvājumā, kas apvieno augstas kvalitātes meistarību ar progresīvām audumu tehnoloģijām un ilgtspējīgiem risinājumiem.

Iepazīstinām ar rudens-ziemas sezonas kolekciju

Lai atzīmētu savu ierašanos Rīgā, "Boggi Milano" prezentē savu jaunāko šī sezona rudens-ziemas kolekciju "B Bold". Šī kolekcija ietver diskrētu greznību, un tajā ir tādi mūžīgi izstrādājumi kā piemērām pielāgoti uzvalki, mēteļi, bleizeri un trikotāža. Krāsu palete ietver bagātīgas pelēkas, pelēkbrūna, melnas, smilškrāsas un dziļi zilas nokrāsas, piedāvājot izsmalcinātu un daudzpusīgu iespēju izvēli katram gadījumam.

Kolekcijas galvenie elementi ir veidoti, domājot par modernu vīrieti, līdzsvarojot klasisko eleganci ar mūsdienu tendencēm. Augstas kvalitātes materiāli, piemēram, merino vilna, kašmirs un inovatīvi tehniskie audumi, nodrošina, ka katrs apģērbs ne tikai izskatās stilīgi, bet arī nodrošina komfortu un izturību.

Izbaudi itāļu stilu Rīgā

Veikala Boggi Milano atvēršana tirdzniecības centrā Spice aicina modes apzinīgus vīriešus izpētīt zīmola unikālo itāļu stila, inovāciju un ilgtspējības apvienojumu. Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz darbu, uz īpašu notikumu vai vienkārši vēlaties izskatīties stilīgi ikdienā, Boggi Milano piedāvā garderobi, kas apvieno izsmalcinātību un mūsdienīgumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!