Foto: Publicitātes foto

Kādu kopīgu iezīmi jūs meklētu, izvēloties austiņas, putekļsūcēju robotu, matu fēnu un lampu? Uzņēmums "Dyson", kas pazīstams ar tehnoloģiski progresīvu risinājumu izstrādāšanu, uzskata, ka vienojošajam kritērijam vajadzētu būt kvalitātei un inovācijām, jo šie faktori patērētājam nodrošina ikdienas komfortu, bet ražotājus motivē radīt un piedāvāt tirgū vairāk, nekā nepieciešams mazāk prasīgam pircējam.

Dyson" regulāri piesaista uzmanību ar saviem inovatīvajiem risinājumiem. Uzņēmuma vadmotīvs ir risināt problēmas, ko citi ražotāji ignorē, un radīt labākus lietošanas paradumus. Viņi pierāda, ka austiņas var vēl efektīvāk slāpēt troksni, un putekļsūcējs var strādāt vēl klusāk, nezaudējot veiktspēju.

Kādi tehniskie risinājumi un inovācijas ļauj "Dyson" austiņām un putekļsūcējam robotam izcelties starp citiem tirgū esošajiem produktiem, īpaši vērtējot trokšņa slāpēšanas funkciju, akumulatora darbības laiku un tīrīšanas efektivitāti?

Foto: Publicitātes foto

Putekļsūcējs. Pieredzējušiem lietotājiem nav noslēpums, ka ciklonveida putekļsūcēji parasti ir skaļāki nekā tradicionālie putekļsūcēji ar maisiņiem. Arī "Dyson" varētu samierināties ar šo plaši pieņemto trūkumu, taču tā vietā uzņēmums gadiem ilgi investēja putekļsūcēja akustisko īpašību uzlabošanā, lai ierīce darbotos pēc iespējas klusāk, nezaudējot galveno īpašību – tīrīšanas efektivitāti. Rezultātā patērētājiem Latvijas tirgū šodien ir pieejams "Dyson 360 Vis Nav" putekļsūcējs robots, kas, pateicoties digitālajam motoram, piedāvā tikpat jaudīgu un efektīvu sūkšanu kā "Dyson" bezvadu putekļsūcēji.

Austiņas. "Dyson" pieredze ļāvusi uzņēmumam ienākt jaunā produktu kategorijā – austiņās. Ražošanas procesā īpaša uzmanība tika pievērsta akustiskajam balansam starp augstas kvalitātes skaņas atskaņošanu un trokšņa, kas piesārņo dzirdi, slāpēšanu. Stilīgās un mūsdienīgās "Dyson OnTrac" austiņas jau ir pieejamas d.one veikalos, kur tās var arī izmēģināt.

Matu fēni. Kā "Dyson Supersonic r" profesionālais matu fēns frizieriem un "Dyson Supersonic Nural" matu fēns mājas lietošanai atvieglo matu kopšanu gan skaistumkopšanas salonos, gan mājās, un kādi ir profesionāļu viedokļi par šiem produktiem? "Dyson" zīmola cienītāji vēl atceras, ka pirmais "Dyson Supersonic" matu fēns bija revolucionāra ierīce šajā kategorijā. Toreiz "Dyson" izdevās, varētu teikt, "no jauna izgudrot" matu fēnu – atklāt jaunus tehnoloģiskos risinājumus un radīt dizainu, kas mainīja skaistumkopšanas industriju. Jaunākie "Dyson" matu fēni atkal pārsteiguši tirgu ar tādām īpašībām kā ergonomika, automātisku iestatījumu maiņa atbilstoši uzgaļiem, uzlabota karstuma kontrole un automātiska ieslēgšanās/izslēgšanās funkcija – viss, lai nodrošinātu lielāku brīvību un ērtības.

Foto: Publicitātes foto

Apgaismojums. Gaisma palīdz mums uztvert pasauli, taču atzīsim – bieži vien tai nepievēršam pietiekami daudz uzmanības. Par to rūpējas jaunā "Dyson Morph" lampa. Tā radīta, lai uzlabotu apgaismojumu mājās un birojos, vienlaikus nodrošinot energoefektivitāti un ierīces ilgmūžību. "Dyson" inženieri rūpīgi piegāja šim izaicinājumam, radot lampu, kas telpās rada gandrīz dabisku apgaismojumu, jo automātiski nepārtraukti maina apgaismojuma temperatūru atbilstoši dabiskās gaismas temperatūrai. Turklāt lampa ir gudra – viena no tās funkcijām ir simulēt "rītausmas" efektu pirms mūsu pamošanās, pakāpeniski apgaismojot telpu, tādējādi nodrošinot dabiskāku un veselīgāku pamošanos.

Atgriežoties pie sākotnējā jautājuma – kā šie jaunie "Dyson" produkti ietekmēs patērētājus, viņu dzīvesveidu un inovāciju vērtējumu? Atbilde ir vienkārša – "Dyson" produkti neapšaubāmi mainīs lietošanas paradumus un ieviesīs vēl lielāku komfortu ikdienā. Apmeklējiet d.one veikalus un uzziniet vairāk!

Plašāka informācija par "Dyson" jaunumiem pieejama šeit: https://www.d-one.lv/jaunumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!