Foto: Publicitātes foto

Ir sācies mākslīgā intelekta laikmets, kas pārveido mūsu pasauli vēl nebijušos veidos. Tas, kas kādreiz šķita neiespējams, tagad ir pavisam vienkāršs. Šīs tehnoloģijas mums ļauj ietaupīt laiku, ātrāk paveikt uzdevumus un strādāt ražīgāk. Taču kā ar pašām ierīcēm?

Foto: Publicitātes foto

Copilot+ PC ierīces ir visefektīvākās Windows datoru kategorijā, nodrošinot līdz pat divām reizēm ātrāku datu apstrādi ar mazāku enerģijas patēriņu. Tas ir Windows datoru ātruma un vieduma etalons. Savā klasē labākais MI un lokālais NPU (neironu procesors) ar jaunu jaudīgu mikroshēmu, kas nodrošina iespaidīgu apstrādes ātrumu – vairāk nekā 40 TOPS (triljonus operāciju sekundē) – ietaupīs jūsu laiku līdz pat piecām stundām nedēļā. Visu laiku energoefektīvākais akumulators nodrošina ierīces darbību visas dienas garumā un piekļuvi modernākajiem MI modeļiem – Copilot+ PC datori piedāvā iespējas, ko neatradīsiet nevienā citā datorā.

Pagājušā gada laikā mēs ar Copilot esam pieredzējuši satriecošus mākslīgā intelekta uzlabojumus mākonī, kas pārsniedz mūsu iztēles robežas. Tagad pienācis laiks jaunam posmam, kura pamatā būs uz ierīcēm vērstas MI inovācijas. Microsoft ir pilnībā pārveidojis datoru – no mikroshēmām līdz operētājsistēmai un no lietojumprogrammu slāņa līdz mākonim – pamatā liekot mākslīgo intelektu, kas iezīmē nozīmīgākās Windows platformas pārmaiņas pēdējo desmit gadu laikā. Tas viss ir panākts, Microsoft un tā partneriem, ieviešot pilnīgi jaunu sistēmas arhitektūru, kas apvieno centrālo procesoru (CPU), grafisko procesoru (GPU) un augstas veiktspējas neironu procesora (NPU) jaudu.

Foto: Publicitātes foto

Copilot+ PC ierīcēs ir pieejamas vairākas interesantas un noderīgas MI funkcijas, piemēram, MI nodrošinātu attēlu ģenerēšana un rediģēšanu, kas ir lokāli pieejama Windows lietotnēs Molberts un Fotoattēli. Uzlabotie Windows Studio efekti paaugstina balss un video kvalitāti, lietojot kameru. Tiešraides titri operētājsistēmā Windows ātri pārtulko jebkādu tiešraides vai iepriekš ierakstītu audio angļu valodā un atbalsta reāllaika tulkojumus no vairāk nekā 40 valodām, atvieglojot jūsu saziņu ar draugiem un kolēģiem, kā arī nodrošinot iespēju baudīt starptautisku saturu.

Katrā Copilot+ PC ierīcē darbojas jaudīgais personīgais MI asistents, kuru var izsaukt ar vienu pieskārienu, pateicoties jaunajam Copilot taustiņam uz tastatūras. Copilot nodrošina lietotāju kāroto visaptverošo lietojumprogrammu pieredzi, ieskaujot to racionalizētā un vienkāršā, tomēr jaudīgā un personalizētā dizainā.

Tehnoloģiju entuziastu izvēlei ir pieejams izcilu Copilot+ PC datoru klāsts, ko darbina moderni Qualcomm Snapdragon procesori. Šobrīd Baltijā jau pieejamas Asus Vivobook 15 S, Lenovo Yoga Slim 7, Microsoft Surface Pro un Microsoft Surface Laptop ierīces. Piedāvājums tiek papildināts un var mainīties.

Apskatiet piedāvājumu šeit: www.mynextdevice.eu

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!