Foto: Unilever Baltic LLC SIA

Latvijā notikusī "Twister", "Magnum", "Super Viva" un "Mājas" prečzīmju saldējuma loterija 12. septembrī pasniedza lielo laimestu – jaunas automašīnas atslēgas – loterijas uzvarētājai no Rīgas.

Piecus mēnešus ilgušās "Ice-cream Multibrands Lottery Latvia 2024" loterijas veiksme uzsmaidīja 46 gadus vecajai finanšu jomā strādājošajai rīdziniecei Jūlijai Kuzņecovai – viņa laimēja lielo balvu, jaunu "Toyota C-HR" automašīnu. Dalīdamās ar sava laimesta stāstu, Jūlija priecājās, ka automašīnu atnesusī saldējuma pirkuma kvīts bija saistīta ar viņai nozīmīgu dienu.

"Tā bija ļoti interesanta un patīkama sagadīšanās. Laimīgo "Twister" saldējumu es nopirku savā dzimšanas dienā, un automašīnas laimēšanas datums sakrita ar meitas dzimšanas dienu," – atceras rīdziniece. "Līdz ar to jaunā automašīna ir kļuvusi par brīnišķīgu dāvanu dzimšanas dienā mums abām!" – viņa piebilst.

Foto: Unilever Baltic LLC SIA

Šāds laimests – pirmais

Saldējuma prečzīmju loterijas reģistrācija Jūlijai bijusi viegla un patīkama – jo vairāk tāpēc, ka šis ir viņu ģimenes iecienītais saldējums, kuru mēdz iegādāties ļoti bieži. Taču šāds laimests loterijā Jūlijai ir pirmais.

"Mūsu ģimenei tik tiešām uzsmaidīja laime. Iepriekš esmu piedalījusies loterijās un ne reizi vien ir gadījies arī laimēt, taču šīs loterijas laimests man ir lielākais," – smaida Jūlija.

Sākumā viņa laimestam nav spējusi noticēt

Tagad, savās rokās jau turēdama ne tikai iecienīto saldējumu, bet arī jaunās automašīnas atslēgas, rīdziniece atzīstas, ka sākumā laimestam nav ticējusi.

"Uzzinājusi, ka esmu laimējusi galveno balvu – automašīnu –, es sākumā pat neticēju, bet tagad esmu bezgala laimīga," – savu prieku neslēpj Jūlija.

Foto: Unilever Baltic LLC SIA

Šī bija viena no lielākajām minēto saldējuma prečzīmju loterijām mūsu valstī.

Šogad no 10. maija līdz 5. septembrim notikusī "Ice-cream Multibrands Lottery Latvia 2024" ir viena no lielākajām šo prečzīmju loterijām Latvijā ar galveno balvu – jaunu automašīnu, kuras vērtība sasniedz 27 750 eiro.

Loterijas laikā tika izdalīti arī 25 "ĪSTĀ" dāvanu kuponi un 20 "Magnum" premium ceļojumu somas, ko pēc nejaušības principa ieguva "Twister", "Magnum", "Super Viva" un "Mājas" saldējumus pirkušie un pirkuma kvītis loterijai reģistrējušie dalībnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!