Foto: Publicitātes foto

Iztēlojieties vietu, kur dabas harmonijā rodas inovatīvas idejas un komandas gars kļūst stiprāks tās mierpilnajos apskāvienos. Laipni lūgti mūsu unikālajā muižā Baltic Rancho Krišjāņi – izcilā vietā, kas lieliski piemērota neaizmirstamiem korporatīvajiem pasākumiem!

Telpas iedvesmai un produktivitātei

Mūsu muiža ir vairāk nekā tikai tikšanās vieta – tā ir īsta radošuma laboratorija. Katrs stūrītis šeit ir piepildīts ar vēsturi un iedvesmo jauniem panākumiem. Plašā teritorija un ietilpīgā galerija spēj uzņemt līdz pat 150 dalībniekiem dienas pasākumos, savukārt mazākiem pasākumiem ar nakšņošanu piedāvājam vietu līdz 50 viesiem.

Plašā viesistaba vienā no mājām ir aprīkota ar projektoru un milzīgu ekrānu, kas pārklāj visu sienu, ļaujot prezentācijām atdzīvoties, bet idejām – iegūt jaunu skanējumu. Svinīgā Pils ēdamzāle un divas pilnībā aprīkotas virtuves ir gatavas apmierināt pat visizsmalcinātākās gastronomiskās vēlmes. Ja vēlaties ēdināšanas pakalpojumus, ar prieku tos noorganizēsim jūsu vietā.

Atpūta kā darba sastāvdaļa

Pēc produktīvas dienas nav nekā labāka par atpūtu mūsu lieliskajā baseinā vai autentiskās krievu pirts atmosfērā. Eksotikas cienītājiem piedāvājam malkas baļļu, savukārt Austrumu kultūras entuziastiem ir pieejams hammam ar džakuzi. Šeit ikviens varēs atrast veidu kā atjaunot un uzkrāt spēkus nākamajiem sasniegumiem.

Svinības katrā mirklī

Kāds gan komandas saliedēšanas pasākums bez jautrības? Mūsu muiža ir aprīkota ar profesionālu tehniku neaizmirstamām ballītēm. Dūmu mašīna, gaismas mūzika un kvalitatīva skaņa pārvērtīs jebkuru pasākumu par spilgtu šovu. Lai piedzīvotie mirkļi paliktu atmiņā uz visiem laikiem, mēs varam palīdzēt organizēt profesionāla fotogrāfa pakalpojumus.

Vērība uz detaļām

Mēs saprotam, cik būtiski ir radīt pareizo atmosfēru jūsu pasākumam. Tāpēc piedāvājam talantīga dizainera pakalpojumus, kurš pielāgos telpu atbilstoši jūsu vēlmēm un pasākuma koncepcijai.

Mūsu muižā katra detaļa ir rūpīgi pārdomāta, lai jūsu korporatīvais pasākums kļūtu ne tikai par kolēģu tikšanos, bet par patiesu notikumu, kas iedvesmos, apvienos un uzlādēs enerģiju ilgam laikam. Šeit dzimst ne tikai idejas – šeit tiek veidota jūsu uzņēmuma nākotne.

Brauciet un pārliecinieties paši – mūsu muiža kļūs par jūsu slepeno ieroci biznesa pasaulē!

www.balticrancho.com

https://www.instagram.com/baltic_rancho_krisjani/

https://t.me/balticrancho

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!