Foto: Publicitātes foto

SIA "Centravr", kas Baltijas un Skandināvijas valstīs tirgo "Ecosoft" kvalitatīvus ūdens filtrus, pēc pievienošanās tirdzniecībai 220.lv Marketplace, īsā laikā kļuvis par vienu no vadošajiem ūdens filtru tirgotājiem Baltijā. Pateicoties jaunajam e-komercijas kanālam, divu gadu laikā uzņēmums arī divkāršojis pārdošanas apjomu. Par to, kā uzņēmumam tas ir izdevies, stāsta SIA "Centravr" valdes loceklis Leonīds Pavlovs.

Tīrs un drošs ūdens ir būtisks priekšnosacījums ikviena cilvēka veselībai un labsajūtai, tādēļ svarīgi izvēlēties uzticamas ūdens filtru sistēmas. Turpina Leonīds Pavlovs: "Kad uzsākām uzņēmējdarbību, mēs ļoti nopietni ņēmām vērā veselības un drošības aspektus. Lai gan Latvijā nav stingras regulas ūdens filtru atbilstībai, mums ir svarīgi tirgot tikai augstākās kvalitātes produktus un informēt klientus par iespējamiem riskiem, izvēloties zemākas kvalitātes produkciju. Mēs vēlamies, lai klienti izvēlētos ne vien labāko piedāvājumu, bet arī darām visu, lai garantētu drošību un tīru ūdeni. SIA "Centravr" galvenā prioritāte ir nodrošināt augstākās kvalitātes ūdens filtrus, lai tie atbilstu arī visiem Eiropas Savienības un ASV ūdens attīrīšanas normatīviem." Viņš arī atzīst, ka uzņēmumam ir svarīgo sekot līdzi patērētāju paradumu tendencēm – domājot par ilgtspējīgu ūdens patēriņu, tieši ūdens filtru izmantošana ir veids, kā šo mērķi sasniegt.

Ūdens filtrus aktīvi pērk internetā – 220.lv Marketplace

Tirdzniecībai 220.lv Marketplace visās Baltijas valstīs un Somijā uzņēmums pievienojās 2022. gadā, atzīstot, ka sadarbība bijusi veiksmīga jau kopš pirmās dienas. Turpina uzņēmuma valdes loceklis: "Rūpīgi veicot tirgus analīzi un pētot iedzīvotāju paradumus, esam secinājuši, ka ūdens attīrīšanas iekārtas un ar to saistītajam aprīkojumam ir augsts pieprasījuma potenciāls. Uzņēmums kopš tā pirmssākumiem ir koncentrējies uz korporatīvo klientu segmentu, bet tieši tirdzniecības paplašināšana 220.lv Marketplace ir kļuvusi par mūsu galveno veiksmes atslēgu privātpersonu sasniegšanā. Pateicoties šai biznesa stratēģijai, SIA "Centravr" gadu no gada turpina kāpināt pārdošanas apjomus. Turklāt nozīmīgu ieguldījumu mūsu produktu popularizēšanā un virzīšanā tirgū ir devušas arī 220.lv piedāvātās mārketinga aktivitātes."

Foto: Publicitātes foto

Ar "Ecosoft" sortimentu 220.lv Marketplace variet iepazīties šeit

Uzņēmuma pārstāvis uzsver, ka mūsdienās e-komercija ir ne tikai viens no svarīgākajiem, bet, iespējams, arī pats vērtīgākais pārdošanas kanāls. Pircēji arvien vairāk meklē iespējas, kā ātri un ērti ne vien iegādāties vienuviet visas sadzīvei nepieciešamās preces, bet arī atrast nepieciešamo informāciju par produktu.

Jaunajiem 220.lv Marketplace tirgotājiem Leonīds Pavlovs iesaka patstāvīgi turpināt veikt tirgus izpēti, lai vienmēr spētu noturēt līderpozīciju konkurentu vidū. Šajā ziņā atbalstu nodrošina arī 220.lv, piedāvājot pārdevējiem iespēju izpētīt un analizēt tirgus cenas.

Leonīds Pavlovs stāsta: "Jaunajiem tirgotājiem noteikti ieteiktu izmantot visas 220.lv Marketplace sniegtās iespējas. Turklāt 220.lv Marketplace piedāvā plašu ģeogrāfisko pārklājumu ne tikai Baltijā, bet arī Somijā, tādējādi veicinot produktu ātrāku ieiešanu eksporta tirgū, nekā tas būtu iespējams pašu spēkiem. Tāpat noderīgi ir izmantot arī 220.lv piedāvātās mārketinga kampaņas un akcijas, kas nodrošinās stabilu pārdošanas apjomu pieaugumu ilgtermiņā."

Foto: Publicitātes foto

Uzņēmēji, kas vēlas pievienoties tirdzniecībai Marketplace, var reģistrēties šeit

Pievienojoties tirdzniecībai 220.lv, Marketplace komanda nodrošina palīdzību un konsultācijas ikvienam pārdevējam, lai gūtu pēc iespējas labāku pieredzi un sasniegtu augstus pārdošanas rezultātus. 220.lv Marketplace speciālistu komanda piedāvā dažādus pakalpojumus, piemēram, nebanku finanšu pakalpojumus, loģistikas servisu "Fulfillment by Pigu", reklāmas rīku "Martailer" un citus risinājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!