Foto: Publicitātes foto

Atrodiet savam jaunietim piemērotu vasaras nometni vai privāto vidusskolu ārzemēs. Aicinām pusaudžu vecākus, kurus interesē nometnes ārzemēs un vasaras programmas, kurās jaunieši var izmēģināt dažādas specialitātes: no skatuves mākslas līdz biznesa vadībai, no arhitektūras līdz mārketingam. Izstādē jums būs iespēja satikt arī privāto vidusskolu pārstāvjus no ASV un Apvienotās Karalistes.

"Izvēloties savu nākotnes ceļu, ir daudz iespēju. Tik daudz, ka ir viegli apmaldīties informācijas un ieteikumu plūsmā. Šī izstāde ir lieliska iespēja saņemt individuālus padomus gan tieši no skolu un nometņu pārstāvjiem, gan no mūsu profesionāļu komandas," dalās Rytis Jurkenas, "EduPerfectus" un "Kalba.lv" vadītājs.

Izstādē "Nometnes un privātā vidējā izglītība ārzemēs", kas notiks 27. oktobrī no plkst. 11.00 līdz 15.00, varēs piedalīties visi ieinteresētie vecāki. "EduPerfectus" un "Kalba.lv" sadarbības rezultātā apmeklētājiem būs iespēja uzdot jautājumus nometņu organizatoriem un privāto skolu pārstāvjiem. Būs iespēja saņemt atbildes par dažādām vasaras programmām, to sagatavošanu un finansiālajiem aspektiem. Uzzināsiet, kas nepieciešams Starptautiskās bakalaureāta, A līmeņa, GSCE (General Certificate of Secondary Education) kursiem, kad un kā sākt tiem gatavoties, kā arī apmaiņas programmu nosacījumus. Jūs varēsiet arī pieteikties karjeras konsultācijām.

"Vecāki vienmēr vēlas saviem bērniem vislabāko izglītību, tāpēc mēs uzskatām, ka ir ļoti svarīgi, lai viņi būtu informēti par visām iespējām. Piemēram, daudzi uzskata, ka ārzemju nometne ir vērtīga ne tikai priekš redzesloka paplašināšanas, bet arī svešvalodas praktizēšanas dēļ. Šajās vasaras programmās jaunietis var praktizēt jāšanas sportu, vai tenisu, vai piemēram sagatavot profesionālo portfolio arhitektūrā, kostīmu dizainā, grafikas dizainā, iziet līderības programmu. Ne tikai izjust dažādas aktivitātes vai disciplīnas, bet arī izmēģināt savu nākotnes universitāti," dalās Jurgita, "EDUperfectus" projektu vadītāja un nometņu speciāliste.

"Par vidējo izglītību privātajās skolās ir daudz viedokļu, bet ne tik daudz faktu. Mēs vēlamies palīdzēt vecākiem pieņemt apzinātu lēmumu. Atbildēsim uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem par to, kādā vecumā sākt mācības ārzemēs un par to cik tas maksā. Dalīsimies arī ar padomiem, kā pieteikties stipendijām un finansiālajai palīdzībai - kā nodrošināt maksimāli iespējamo stipendijas summu. Mēs arī pastāstīsim par programmām un skolām, kas sagatavo jūs pasaules labākajām universitātēm," piebilst Rytis.

Tāpēc 27. oktobrī no plkst. 11:00 līdz 15:00 aicinām visus ieinteresētos vecākus uz "Grand Hotel Kempinski Riga". Pasākums ir bez maksas, jūs varat saņemt biļeti reģistrējoties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!