Darba aizsardzības likums nosaka, ka katram darba devējam jānodrošina, lai ikviens nodarbinātais saņemtu instruktāžu un tiktu apmācīts darba aizsardzības jomā, kas tieši attiecas uz viņa darba vietu un darba veikšanu. Par darba aizsardzību regulējošo aktu pārkāpumiem Latvijas Republikas likumos pašlaik paredzētas soda sankcijas juridiskai personai līdz Ls 5000. Bet pēc grozījumu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā spēkā stāšanās soda sankciju apmērs tiks palielināts līdz pat Ls 10000.
Mūsu uzņēmums - SIA "Juridiskais birojs "Eksodus"" (
www.eksodus.lv
) - piedāvā veikt Jūsu uzņēmuma vai iestādes darba aizsardzības dokumentācijas analīzi, tās papildināšanu vai korekciju, kā arī trūkstošās dokumentācijas izstrādi atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanas prasībām. Darba aizsardzības dokumentācijas sakārtošanu uzņēmumā veic sertificēti darba aizsardzības speciālisti, kas izvērtē Jūsu iestādes vai uzņēmuma esošo situāciju darba aizsardzības jautājumos individuāli, izstrādājot speciālu piedāvājumu tieši Jums!

Darba aizsardzības dokumentācijas sakārtošana Jūsu uzņēmumā veicinās uzņēmuma izaugsmi un darbinieku lojalitāti, ko rada droša darba vide. Turklāt Jūsu uzņēmums netiks pakļauts Valsts darba inspekcijas pretenzijām un soda sankcijām par darba aizsardzības prasību neizpildi.

Esam izstrādājuši īpašu piedāvājumu jaunajiem uzņēmumiem – darba aizsardzības dokumentu paketi, kas sastāv no 13 darba aizsardzības dokumentiem (rīkojumi, žurnāli, instrukcijas) un kas obligāta visos uzņēmumos un iestādēs. Īpašā piedāvājuma cena – Ls 100. Speciālā piedāvājuma izstrāde ir bezmaksas, 1 darba aizsardzības dokumenta cena ir Ls 15. Lielākam pasūtījuma apjomam piemērojam atlaidi.

Iegūt sīkāku informāciju par mūsu pakalpojumiem darba aizsardzības jomā, kā arī veikt pasūtījumu Jūs varat elektroniski – info@eksodus.lv, www.eksodus.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!