Foto: Publicitātes foto
Plaši pazīstamais un iecienītais Ļvivas koncepts beidzot nokļuvis arī Rīgā. Vienaldzīgo nav, un ir grūti paiet garām šai vietai neatskatoties. Garāmgājēju uzmanību piesaista pārsteidzošais interjers, kas uzreiz pamanāms caur lielajiem logiem.

Rubīna apgaismojums kā dārgumu alā, atmosfērisks blūzs un laipna apkalpošana. "Piana Vyshnia" – jauna pērle Rīgas kartē.

Pirmais, kas krīt acīs, ienākot bārā, ir neparastās dekorācijas – lustras, kas veidotas no pudelēm. Arī bāra griesti pilnībā sastāv no pudelēm – kopā to ir aptuveni 10 tūkstošu. Viss izgaismots sārtos toņos, kas iespaido un vēl vairāk atgādina galveno bāra produktu.

Bāra galvenā koncepcija ir ķirši. Tas nebūt nav nejauši, jo "Piana Vyshnia" ir bārs ar vienu produktu – šeit pasniedz tikai ķiršu uzlējumu. Produkts tiek importēts no Ļvivas rūpnīcas, kas var lepoties ar ilggadējām ražošanas tradīcijām.

Vēl viens interesants fakts – bārā nav sēdvietu. Viesi uzlējumu bauda stāvot pie augstiem galdiņiem, kuru izvietojums ļauj veidot gan personīgas sarunas divatā, gan arī izveidot jautru ballīti ar draugiem un citiem viesiem.

"Mūsu bārs – ilggadējas pieredzes auglis –, gūts no citām Ukrainas un Eiropas iestādēm," tā saka bāra menedžeris. ""Piana Vyshnia" atrodams dažādās pilsētās Ukrainā, Polijā, Ungārijā, Rumānijā un Moldovā."

Tagad arī Rīgai ir sava "Piana Vyshnia", kas lieliski iederas Vecrīgas atmosfērā. Par to, ka šāda formula tiešām strādā, liecina daudzās apmierināto klientu atsauksmes, kuras var izlasīt internetā. "Piana Vyshnia" tik ļoti piestāv Vecrīgai, ka rodas sajūta, it kā tā būtu bijusi šeit vienmēr! Kaut arī "Piana Vyshnia" Rīgā ir atklāta salīdzinoši nesen, tā jau ir iekļauta kā neatņemama sastāvdaļa jebkurai pastaigai pa Vecrīgas ielām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!