indexo banka
Izmēģini "INDEXO Bankas" lietotni un laimē 300 eiro
Foto: Kārlis Dambrāns, "Delfi"
Augusta izskaņā darbu sāka "INDEXO Banka" – mobila un reāli ērta banka, kur pelna katrs eiro, ko turi kontā. Radīta Latvijā, ņemot vērā vietējo intereses un liekot lietā pasaules labāko praksi. Visi bankas pakalpojumi ir pieejami mūsdienīgā mobilajā lietotnē. Kļūt par bankas klientu ir vienkārši un ātri. Nepieciešams tikai mobilais telefons un pāris minūtes.

Pievienojies "INDEXO Bankai" bez maksas, novērtē savu pieredzi un piedalies izlozē. Iespējams, tieši tu saņemsi balvu – 300 eiro savā "INDEXO Bankas" kontā.
Izlozes noteikumi

Loterijas atļaujas nr. 8327.
Loterijas periods: 30.09.2024.-13.10.2024.
"INDEXO Bankas" mobilā lietotne pieejama "Apple App Store" veikalā un "Google Play Store" veikalā, un reģistrēšanās tajā prasa vien pāris minūtes.
Uzzini vairāk
Nozares ekspertu vērtējums
Ko piedāvās "INDEXO Banka"

"INDEXO Bankas" mobilās lietotnes iespējas

"INDEXO" ir finanšu pakalpojumu grupa, kuras sastāvā ietilpst pensiju pārvaldes uzņēmumi un "INDEXO Banka". "INDEXO", Latvijas Bankas licencēta ieguldījumu pārvaldes sabiedrība, Latvijā piedāvā mūsdienīgus 2. un 3. pensiju līmeņa plānus un ir viens no visstraujāk augošajiem pensiju pārvaldītājiem Baltijā. Savukārt "INDEXO Banka" ir Eiropas Centrālās bankas licencēta kredītiestāde, kas sniegs pilnu spektru ērtu un izdevīgu bankas pakalpojumu gan Latvijas iedzīvotājiem, gan tuvāko 6–9 mēnešu laikā arī Latvijas uzņēmumiem.

"INDEXO" ir bāzēta Rīgā un ir "Nasdaq Riga" biržā kotēts uzņēmums ar gandrīz 6 000 akcionāriem. "INDEXO" cīnās par labāku finanšu vidi Latvijā, un grupas mērķis ir stiprināt Latvijas iedzīvotāju labklājību, nodrošinot mūsdienīgus, personalizētus pakalpojumus. Papildu informācija pieejama www.indexo.lv.
Projekts sadarbībā ar:
TEKSTS
Delfi Brand Studio, Līga Švāne
REDAKTORE
Kristīne Melne
DIZAINS
Māris Rītiņš
foto
Publicitātes foto
PROJEKTA VADĪBA
Līva Marta Poča
PĀRDOŠANAS PROJEKTU VADĪTĀJA
Ieva Virziņa