Foto: Cehs.lv privātais arhīvs

"Ha-ha-ha, tu ko, dabūji darbu vācu porņukos?" es kā šodien atceros to saulaino atvasaras pievakari, kad uz "Ceha" grila vakaru Kristaps Āls ieradās, tērpies ādas biksēs un jakā. "Nē, nopietni, tev pusmūža krīze, Frīdi? Moci nopirki?" Pārējie pievienojās apņirgšanā, bet K. Āls klusēja. Jo nebija jau, ko teikt, – viņš tiešām bija nopircis moci. "Skaties, ka Gobiņš neuzšļāc," no lapenes uzsēca Zemnieks, un visi atkal izplūda rēkšanā. Tikai ne es. Gobiņš? Kas ir Gobiņš?

Ripzāģis ar savu šašlika taukos nospeķoto ķetnu jau čamdījās pa šortu kabatu un vilka ārā telefonu. "Tu nopietni? Kā tu vispār vari būt kolektīvā, ja nezini Raiti? Skaties!" Un Ripzāģis sāka skrollēt, dažus no tvītiem pavadot ar apmierinātu: "He-he. Nu, bļ*, fāk, cik pretīgi, he-he." Un negrasījās apstāties kādas piecas minūtes.

Tā bija neestētiska, bet vajadzīga ekspreslekcija par realitāti, ar kuru ikdienā var nākties saskarties sievietēm tikai tāpēc, ka tās izvēlējušās tādu un ne citu apģērba gabalu. Daļā pasaules valstu par "nepareizu" apģērbu sievieti nomētās ar akmeņiem. Par laimi, pie mums tā vēl nav. Citās nosauks par mauku un uzskatīs, ka sieviete "pati uzprasās". Tā mēdz notikt arī pie mums. Un tad vēl ir Raitis, kurš gadiem ilgi šļūca ielās un kāri uzglūnēja meitenēm, reizi pa reizei uz muguras no šļirces tām uzlaižot virsū savu genofondu. Un tikai tāpēc, ka meitenei mugurā bija ādas jaka.

Kamēr Ripzāģis turpināja nodoties šī frustrētā jaunieša seksuālo fantāziju izpētei tolaik vēl par "Twitter" sauktajā tīklā, man kaut kas "nelīmējās" kopā. "Pag, Ripzāģi. Un tie pirmie tvīti ir jau cik... vairākus gadus veci? Un viņš tā vienkārši tur krāmē iekšā to, kā slāna bieti, skatoties uz meitenēm ādas jakās, un tad tās izseko un apšpricē ar sēklu – un viņam par to nekas nav?" "Nu... vispār jā." "Pi**ec. Un te pat policija ir ietagota."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!