Delfi foto misc. - 64907
Foto: Privātais arhīvs
2019. gadā ātrās ēdināšanas nozare gatavojas jaunam pārmaiņu vilnim. Tā dēvēto nākotnes produktu aktīvāka ienākšana ēdināšanas biznesā, vairāk pārdomāta iepakojumu izvēle un atkritumu šķirošana, darbinieku piesaistes un atalgojuma sakārtošana nozarē ir tie faktori, ko ņems vērā nozares pārstāvji, plānojot turpmāko biznesa attīstību.

Nākotnes produkti ātrās ēdināšanas ķēdēs ienāks straujāk

Dzīvesstils vai modes kliedziens, rūpes par dabu, klimata pārmaiņu radītais iespaids, veselības problēmu risināšana – ir dažādi iemesli, kāpēc arvien vairāk cilvēku pievēršas vienam vai otram alternatīvam pārtikas lietošanas veidam. Nav šaubu, ka veģetārisms, vegānisms un "tīrā" ēšana turpinās savu uzvaras gājienu, un mēs to nevaram ignorēt. Tomēr tas nebūt nenozīmē, ka burgeri un citi līdzīgi produkti to tradicionālajā izpildījumā tiks aizmirsti. Neskatoties uz to, ātrās ēdināšanas uzņēmumi pieņem pārmaiņas un iet tām līdzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!