Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Par burlakiem es rakstu jau kopš sāku spert pirmos soļus žurnālistikā, tāpēc gadu gaitā ir sanācis diezgan daudz vērot Valsts policijas (VP) darbu. Bieži esmu to kritizējis, bet tikpat bieži arī slavējis, tāpēc mani nepatīkami pārsteidza tautas reakcija tviterī, kad ceturtdien tika iedarbināta operācija "Slazdi", lai notvertu no policijas busiņa izbēgušo noziedznieku, kura panti "nav gluži Čikatilo cienīgi".

Protams, izbēgt nevajadzētu nevienam un esmu pārliecināts, ka policijas iekšienē notiks rūpīga izmeklēšana, bet dažiem inspektoriem ceturtdiena, iespējams, bija pēdējā daba diena, taču ne par to šoreiz stāsts. 

Mana bēda šajā visā notikumā ir tāda, ka daudzi cilvēki, kurus es arī cienu un respektēju, publiski pauž neizpratni, bet dažbrīd pat sašutumu, ka šāda, it kā neliela noziedznieka dēļ, tiek apturēta satiksme un iedarbināta lielā meklēšanas mašinērija. Jā, var saprast bēdu, kad tiek nokavēts avioreiss vai glaunu vakariņu rezervācija, taču runa nav konkrēto noziedznieku, bet gan par "mesidžu", kas šādi tiek nodots. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!