Foto: Publicitātes foto
Šī gada 20. aprīlī norisināsies diskusija "Social commerce: kāpēc vajag e-veikalu, ja var tirgot sociālajos medijos?", kurā pieredzē dalīsies vietējie uzņēmēji un eksperti. Diskusija norisinās Latvijas e-komercijas gada balvas "E-komercijas zvaigzne 2023" laikā, un tās mērķis ir veicināt Latvijas e-komersantu izpratni par eksporta lomu uzņēmējdarbībā, kā arī skaidrot praktiskos soļus tā uzsākšanā.

Pēdējo gadu straujā e-komercijas izaugsme šobrīd ir stabilizējusies, un uzņēmējiem ir jāmeklē jauni veidi, kā paplašināt darbību. Sociālie tīkli ir viens no rīkiem, kas ļauj sasniegt jaunu auditoriju Latvijā un pasaulē.

Par to, kā spert pirmos soļus "social commerce" lauciņā, kā radīt unikālu saturu, pieredzē un padomos dalīsies "Social commerce: kāpēc vajag e-veikalu, ja var tirgot sociālajos medijos?" diskusijas dalībnieki:

  • Kārlis Blūmentāls – "Mozello" vadītājs
  • Ainārs Zariņš – SIA "Evereco" (ledakcijas.lv) direktors
  • Eduards Malcevs – stratēģisko partneru direktors.
  • Sibilla Šlēgelmilha – projektu vadītāja / satura veidotāja

Diskusiju vadīs Arnis Jēkabsons, "Element Digital" vadītājs.

Nozares profesionāļi pieredzes stāstos dalīsies tiešsaistē portālā "Delfi" 20. aprīlī no pulksten 17.00 līdz 18.00. Tāpat diskusijas dalībnieki vērtēs vai sociālie tīkli var pilnvērtīgi aizstāt e-komercijas platformas, kā arī apspriedīs influenceru nozīmi un regulējumus un izteikts minējumus, kāda varētu iskatīties "social commerce" nākotne.

Diskusija tiek rīkota kā viena no izglītojošām sarunām, kas norisinās Latvijas e-komercijas gada balvas "E-komercijas zvaigzne" ietvaros. Par citām izglītojošajām sarunām iespējams uzzināt www.ekomercijaszvaigzne.lv.

Latvijas e-komercijas gada balva "E-komercijas zvaigzne 2023" šogad norisināsies jau trešo reizi, un tās ietvaros profesionāla žūrija noteiks Latvijas labākās e-komercijas vietnes 10 dažādās kategorijās. Pieteikšanās Latvijas e-komercijas gada balvai ir bez maksas un konkursam ikviens e-komercijas uzņēmums varēja pieteikties līdz 8. aprīlim. Latvijas e-komercijas gada balvas uzvarētāju godināšanas ceremonija norisināsies 2. jūnijā, un tajā tiks apbalvoti labākie e-veikali katrā no 10 kategorijām, apbalvoti sabiedrībā populārākie interneta veikali, kā arī noteikts "Grand Prix" ieguvējs. Kopējais "E-komercijas zvaigzne 2023" balvu fonds ir 20 000 eiro vērtībā.

Konkursa stratēģiskais partneris ir uzņēmums "Omniva"; sadarbības partneri: "Joom", "Mozello", LMT, SEB banka, "Mēness Aptieka", "Balcia", "Stockmann", "Startin.lv", "Red Jackets", "Element Digital", "Httpool"; informatīvie partneri: "Delfi", "TV3 Group Latvija", "Ir Nauda", "Kursors.lv", "Labs of Latvia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!