Kā skaidro uztura un diētas speciāliste Andžela Lemonda, dienu ilga pārēšanās, bāžot mutē visu neveselīgo pēc kārtas, ir krietni sliktāks variants nekā kaut kā neveselīga apēšana vienā maltītē.
"Savā praksē ēdienus, kas nav veselīgi un ir kalorijām bagāti, dēvēju par "dažreiz ēdamajiem produktiem". "Dažreiz", kā zināms nozīmē "reti", nevis visu dienu pēc kārtas. Tādēļ viena maltīte, kurā atļausies našķēties ar kūkām nodarīs krietni mazāku ļaunumu nekā pārtikšana no tām visu dienu," teic Andžela.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit