Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Dikāna diēta jeb gaļēdāju diēta, kā to mēdz dēvēt, ir populārs novājēšanas veids, kuru atzīst un izmanto visā pasaulē. Dr. Pjērs Dikāns, konkrētās novājēšanas metodes radītājs, tās izstrādāšanai veltījis ilgus gadus, un nu klajā nākusi viena no viņa grāmatām ar diētas specifikai piemērotu recepšu apkopojumu, informē izdevēji.

Dikāna diētas pamatā ir unikāla četru posmu programma. Divi posmi veltīti svara samazināšanai un divi – tā stabilizēšanai. Diētas pamatprincipi ir aprakstīti grāmatā – bestsellerā "Dikāna diēta".

Kā sola autors, šo diētu ievērot ir viegli un tā ir ļoti piemērota gardēžiem un gaļas ēdienu cienītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!